Обратно към категорията

Задигнат "Голф", портмоне и инструменти

   

Задигнат "Голф", портмоне и унструментиИнформационен бюлетин на ОДМВР-Сливен

Криминалисти работят по кражба на инструменти и вещи от учебно заведение в град Нова Загора. Кражбата е извършена за времето от 24 август до 14 септември. Неизвестен извършител е проникнал в сградата и е откраднал ъглошлайф, около 47 метра захранващи проводници и други вещи.По случая е образувано досъдебно производство.
          
Сливен: Криминалисти са разкрили случай на джебчийска кражба от търговски обект в град Сливен. Извършителят е задържан. Служители на сектор „Криминална полиция“ и група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен предприемат оперативно-издирвателни действия след подаден сигнал от 47-годишна жена. Тя е заявила, че на 25 август, около 20,50 часа,  докато е пазарувала неизвестен извършител е откраднал портмонето й. Полицейските служители установяват и задържат извършителя. Той е мъж на 49 години от град Сливен, няма криминални прояви.  Вещите, обект на кражбата, са предадени и върнати на потърпевшата. Работата по досъдебното производство продължава.

Този сутрин, около 05,00 часа, 40-годишна жена е подала заявление в РУ-Сливен за кражба на лек автомобил „Фолксваген Голф“. Превозното средство е било паркирано на обособен паркинг в сливенския квартал Ст. Заимов. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението

На  14 септември, около 01,55 часа,  е получен сигнал за пожар в селскостопанската постройка, в дома на 64-годишен мъж в град Твърдица. Произшествието е ликвидирано в 04,10 от дежурна смяна на РСПБЗН-Твърдица. Пострадали няма. Унищожени са 90 кв.м. покривна конструкция и земеделска продукция. Щетите и причините за пожара са в процес на установяване.

Информация за възникналите пожари без нанесени материални щети

От 08:00 часа на 14.09.2017 година до 08:00 часа на 15.09.2017 година на територията на област Сливен са възникнали 14 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 54,620 дка сухи треви, храсти и отпадъци. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва: 6 от РСПБЗН-Сливен, 7 от РСПБЗН-Н. Загора, 1 от РСПБЗН-Твърдица
Спасени са: 5 сгради, 2 леки автомобила.


 
      
15.09.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                       ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!