Обратно към категорията

ЗАКОПЧАХА ПОБОЙНИК В СЛИВЕН

   

ЗАКОПЧАХА ПОБОЙНИК В СЛИВЕН

новините от полицията
23-годишен мъж е задържан от служители на участък „Надежда“ за причиняване на телесна повреда. На 17 септември, в 08,50 часа,  в РУ-Сливен е получен сигнал за побой в сливенския квартал Надежда. В резултат на сбиване 50-годишен мъж е приет в ЦСМП-Сливен с фрактура на ребра, без опасност за живота. От проведените незабавни издирвателни действия е задържан извършителят. Той е криминално проявеният М.М.(23г.) от град Сливен. Задържан е 24 часа. Срещу него е образувано досъдебно производство.  
 
Полицейски служители са установили двама водачи, употребили наркотични вещества и двама с нерегистрирани превозни средства през почивните дни в град Сливен. Около 12,30 часа, на 16 септември, в квартал К.Фичето е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 21-годишен мъж от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба за марихуана. Срещу него е образувано бързо производство. 
 
26-годишен водач е установен да управлява след употреба на наркотици на 17 септември. Той е управлявал лек автомобил „Пежо“, когато при движение с несъобразена скорост по булевард Илинденско въстание самокатастрофира до блок №3 в квартал Даме Груев. При пробата за употреба на наркотични вещества той е показал положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Произшествието е станало около 12,30 часа. Срещу водача е образувано бързо производство.  
На 16 септември са образувани две бързи производства срещу мъже на 36 и 39 години от град Сливен за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. Водачите са управлявали мотоциклет „Сузуки“ и мотоциклет „Хонда“. 
 
Криминалисти на РУ-Сливен разследват кражба от жилище в сливенския квартал Дружба. За времето 15-17 септември неизвестен извършител е проникнал в жилище, собственост на 54-годишна жена и е извършил кражба на златни и сребърни накити. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
           
Нова Загора: Двама водачи с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители в град Нова Загора на 16 септември. Около 02,30 часа при извършване на патрулно-постова дейност полицейски екип спира за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от мъж на 40 години от Нова Загора. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,96 промила.
Около 20,00 часа 35-годишен водач на лек автомобил „Астра“ губи управление и се удря в оградата на магазин в района на кръстовище с улици Цар Освободител и Атанас Димитров в град Нова Загора. Водачът е изпробван за употреба на алкохол като е показал положителна проба от 2,04 промила. 
Срещу водачите са образувани бързи производства. 
 
Пожарна безопасност и защита на населението
 
На 15 септември, в 06,42 часа, е получен сигнал от тел.112 за възникнал пожар във вилен имот в местността "Орта Синор",  собственост на 72-годишна жена от Сливен. Пожарът е ликвидиран от дежурна смяна РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причините за пожара и нанесените щети са в процес на установяване. 
 
Информация за възникналите пожари без нанесени материални щети
 
От 08:00 часа на 15.09.2017 година до 08:00 часа на 16.09.2017 година на територията на област Сливен са възникнали 7 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 66 дка сухи треви, храсти и отпадъци. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва: 3 от РСПБЗН-Сливен, 4 от РСПБЗН-Н. Загора, Спасени са: 3 сгради
 
От 08:00 часа на 16.09.2017 година до 08:00 часа на 17.09.2017 година на територията на област Сливен са възникнали 8 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 27.87 дка сухи треви, храсти и отпадъци. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва: 3 от РСПБЗН-Сливен, 3 от РСПБЗН-Н. Загора, 1 от РСПБЗН-Котел,1 от РСПБЗН-Твърдица. Спасени са: 1 сграда, 10 дка иглолистна гора
 
От 08:00 часа на 17.09.2017 година до 08:00 часа на 18.09.2017 година на територията на област Сливен са възникнали 4 пожара без нанесени преки материални щети, които са обхванали обща площ 4,850 дка сухи треви, храсти и отпадъци. Пожарите са ликвидирани от екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, както следва: 2 от РСПБЗН-Сливен, 1 от РСПБЗН-Н. Загора, 1 от РСПБЗН-Твърдица

Пресцентър ОД на МВР Сливен









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!