Обратно към категорията

ПРАЗНИЧНИ ПРОЯВИ В ОБЩИНА „ТУНДЖА“ НА 21 – 22 СЕПТЕМВРИ

   

ПРАЗНИЧНИ ПРОЯВИ В ОБЩИНА „ТУНДЖА“ НА  21 – 22 СЕПТЕМВРИ

На 21 септември 2017 г., от 19.00 часа, с празничен концерт, село Кабиле, община „Тунджа“ ще отбележи традиционния Празник на селото. Организатор на събитието е Кметство село Кабиле.
В празничната програма ще вземат участие децата от детска градина „Изворче“, с. Кабиле, танцов състав „Кабиле“, клуб за народни танци „Оренда“, гр. Ямбол и оркестър „Сливенски ритми“.
На следващия ден, 22 септември, от 18.00 часа, ще се проведе традиционния събор в село Хаджидимитрово. Гости на празника ще бъдат жители на село Хаджидимитрово, община Свищов. Организатори на събитието са Народно читалище „Васил Левски-1950“ и Клуб на пенсионера „Райна Княгиня“. По случай празника е организирана празнична програма, в която ще вземе участие Фолклорен ансамбъл „Тунджа“.
В същия ден, но с по-късен час, от 19.00, в село Маломир, ще започне традиционния събор. Организатори на празника са Кметство село Маломир, Народно читалище „Просвета -1920“ и Община „Тунджа”. 
В празничната програма ще вземат участие оркестър „Преслав“ със солистка Стоянка Чирпанлиева, танцов състав „Оренда, гр. Ямбол и DJ Вангела.
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!