Обратно към категорията

В Сливенско има готовност за зимния сезон

   

 В Сливенско има готовност за зимния сезонВ Сливенско има готовност за зимния сезон, съобщиха от областната администрация.
За поддръжката на АМ "Тракия" и републиканската пътна мрежа са осигурени необходимите химични и инертни материали. Зимната поддръжка на първокласните и второкласните пътища е възложена на фирмата "Пътно поддържане", а на АМ "Тракия" - на дружеството "Магистрали 2014". Техниката, която ще се използва, е снабдена с GPS. До 15 ноември ще се извърши окончателна проверка на техниката за зимното поддържане.
Болниците са направили разчети за приема на родилки, спешни пациенти и болни на хемодиализа в усложнена обстановка. В училищата и детските градини е била извършена профилактика на отоплителните инсталации. Изправността на училищните автобуси е проверена с участието на ДАИ.
В бюджета на община Сливен са заделени близо 350 000 лева за зимно поддържане, съобщиха от общинския пресцентър. За общинските пътища ще се грижи фирмата "Пътно поддържане-Сливен" ЕООД, а поддържането в града ще осигурява ДЗЗД "Грийн партнърс-БКС" ЕООД.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!