Обратно към категорията

Баскетболният отбор на Ямбол загуби при гостуването си в Самоков

   

Рилски спортист не сбърка срещу Ямбол

Рилски спортист записа четвърта победа от началото на сезона в мъжкото баскетболно първенство. Пред собствена публика тимът се наложи над Ямбол със 101-75. Домакините водеха през повечето време на срещата и не допуснаха изненада. Поражението бе четвърто за гостите.
 
В следващия кръг Рилски спортист гостува на Левски 2014, а Ямбол посреща Балкан.
 
Началото на срещата бе много оспорвано, като нито един от двата тима не успя да се откъсне напред с по-сериозна разлика. Домакините обаче постепенно взеха инициативата и след десет минути игра водеха с 28-20. Авансът в полза на Рилски спортист стана двуцифрен през втория период, но Ямбол се съвзе и стигна до ново равенство при 35-35. В заключителните минути на първото полувреме обаче тимът от Самоков отново поведе, като на почивката преднината му бе 11 точки.
 
След подновяването на играта баскетболистите на Людмил Хаджисотиров продължиха да увеличават разликата в своя полза, като преди заключителната четвърт тя достигна 21 точки. До края домакините поддържаха аванса си и без проблеми спечелиха.
 
Най-резултатен за успеха бе Травис Тейлър със 17 точки, като той има и 14 борби. Дерек Райт добави 16, с 13 е Йордан Бозов, по 12 отбелязаха Шелдън Джетър и Самуел Франсис. Златин Георгиев се отчете с 10 точки.
 
Алан Арнет вкара 26 точки за Ямбол. Станислав Говедаров е с 14, а 12 има Брайкъс Перин.


bgbasket.com










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!