Обратно към категорията

ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЯМБОЛ ЗАГУБИХА ОТ КАРНОБАТ

   

В-К "ДЕЛНИК:ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЯМБОЛ ЗАГУБИХА ОТ КАРНОБАТ

Пореден слаб мач изиграха футболистите на „Ямбол 1915”, въпреки че в събота, 18 ноември, бяха домакини на Общински футболен клуб „Карнобат”. Съперникът тръгна с гол от съблекалнята, отбелязан от Димитър Петров още в третата минута. Домакините опитаха да върнат попадението, имаха едно-две изгодни положения, като и напречната греда помогна на гостите от Карнобат, след като наш състезател я уцели след удар с глава.
 
Домакините обаче не бяха достатъчно концентрирани и позволиха второ попадение в мрежата си, при една бърза контраатака на клуба от Карнобат. Този втори гол реализира Петър Колев. След това попадение в мрежата на домакините, на стадиона в Ямбол се сътвориха махленски сцени. Един от нашите футболисти, Иван Дянков, напусна терена, вероятно недоволен от реплика на негов съотборник. Няколко минути продължи тази нелепа ситуация, като от щаба на „Ямбол 1915” се опитаха да върнат на терена Дянков. Той пристъпи за малко на него, но колкото да изрита безадресно една топка. Едва тогава треньорското ръководство се сети, че има право на смени и влезе състезател, който искаше да играе.
 
Двубоят бе доста нервен, гостите опитаха и някои симулации, а този неприятен дух на срещата се търси от някои наблюдатели в стари сметки за уреждане между „Ямбол 1915”, от периода, когато той се наричаше „Ураган-Бояджик”. Домакините върнаха едно попадение през вторите 45 минути, но трите точки отнесе съставът на ОФК „Карнобат”, който след този успех се изкачи на трета позиция с актив от 33 точки.
 
„Ямбол 1915” запази десетото място в класирането на Югоизточна трета група, но това е плод на много силното начало на отбора, а ако той продължи със слабите игри, скоро ще се срути в класирането.
 
Явно в редиците на нашия клуб има някакво напрежение, събраха се доста несполучливи мачове, но работа на ръководството на „Ямбол 1915” и на треньора Иван Божидаров е да направят добър психологически климат, за да не стават и друг панаири, като този през първото полувреме срещу Карнобат.
 
Начело в класирането продължава да е „Арда”, чийто отбор прави страхотен полусезон, в 16 кръг отборът на Кърджали надигра като гост Борислав от Първомай с 1:2 и вече има 44 точки, при изключително добра голова разлика – 38:4. На втора позиция е „Загорец” с 41 точки и ако не стане някакво чудо, битката за върха в крайното класирането ще е между тези два отбора.
 
Третият в таблицата, тимът на Карнобат, изостава на 11 точки от лидера.

Източник: Вестник "Делник" 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Да сбъднеш мечта!
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!