Обратно към категорията

Помещение за отглеждане на марихуана е открито в сливенското село Крушаре

   

Помещение за отглеждане на марихуана е открито в сливенското село КрушареДо разкриване на случая се е стигнало в резултат на работата на младши полицейски инспектори в участък „Запад“ към РУ-Сливен. Вчера, около 12,30 часа, полицейските служител са предприели и извършили проверка в пътен кантон, край селото, след като са забелязали двама мъже със съмнително поведение. В помещение в кантона са хванати 32-годишният С.С. от град Сливен и 34-годишният С.Й. от село Крушаре. В хода на проверката в кантона са намерени и иззети 42 растения, които при полевия тест са реагирали на марихуана. С.С. и С.Й. са задържани за 24 часа. При последвалите процесуално-следствени действия от домовете на двамата е иззета суха листна маса, съхранявана в различни съдове, която на теста е реагирала на марихуана.
Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
          
Двама водачи на МПС, употребили наркотични вещества, са установени от полицейски служители с град Сливен през изминалото денонощие. В 16,35 часа в района на обособен паркинг в центъра на град Сливен е извършена проверка на лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от 37-годишния П.П. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба. Срещу него е образувано бързо производство.
В 21,47 часа на булевард „Тракия“ е спрян за проверка лек автомобил „Субару“, управляван от И.Р. на 30 години от град Сливан. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба. Срещу него е образувано досъдебно производство.


22.11.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                    ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!