Обратно към категорията

РОСИЦА БАКАЛОВА: ЕТО КАК УПРАВЛЯВАЩИТЕ...

   

РОСИЦА БАКАЛОВА: ЕТО КАК УПРАВЛЯВАЩИТЕ...

Сега простичко да обясня как управляващите държат в мат половината училища и учители. Реално в половината училища на България учебен процес няма или е сведен до някакъв абсурден минимум. Учениците присъстват в дневниците, но реално в класните стаи има по 4-5 човека. Да, но учителите на тези "виртуални ученици" нямат нищо против. Защото си вземат заплатите, преподават рядко и то на малък брой деца.

Документацията е изрядна обаче. Ако се съкрати броят на училищата, ще се съкратят 1/3 от учителите, а това означава безработица и социално напрежение. И признание, че образователната реформа се е провалила, а интеграцията на ромите тотално не се е състояла.

Ще лъсне и истината, че много деца получават диплома, но реално не могат да четат, пишат, събират и изваждат.Така властта и 50% от учителите влизат в симбиоза. Едните и другите крият реални провали Обаче се усвояват едни пари.Иначе за ДУАЛНО образование пари има. Само дето такова образование в БГ няма.И властта е толкова безсилна, че даже не може реално да обвърже ходенето на училище с вземането на помощи.

 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#7 Дончо 22.11.2018 13:44

На кого ли Бакалова пак е бръкнала в далаверите, че е възродил тема отпреди 1 година, че и наркотици и алкохол е замесил. Всеки, който я познава, знае, че почти не пие, а за дрога..хахаххаха. мечтайте си....


#6 Ади 21.11.2018 20:27

Бакалова отдавна си е решила проблема с алкохола и наркотиците. Просто не се напива, а наркотици не е ползвала. Ако можете да докажете противното, ок, да видим, иначе КТ е поредният трол герберски.

 

 

#5 КТ 21.11.2018 01:06

Бакалова да си реши първо проблема с алкохола и наркотиците и тогава да оправя държавата


#4 Свидетел 01.12.2017 10:13

А "Йордан Йовков"???Мислите ли, че има ученици в клас??? Призовавам Инспектората да се самосезира и да отговори освен на хартия, има ли физическо присъствие на ученици...някои общински съветници ще тръгнат да раздават закуски и плодове пак, пък то няма на кой ;(

 

 

#3 1 28.11.2017 07:43

А сега простичко аз пък да ви кажа: Не управляващите държат в мат училищата и и учителите,а учители като тази другарка го правят сами.Учебен процес в българия може да няма в някой училища, да това е така но в кои?Я тези които познават обучението в Езикова гимназия Ямбол с участваща в него др.Бакалово да вземат да споменат кой и защо не учи децата и кой му пречи?Учителите били съгласни.Не само са съгласи а това са чисто техни схеми за източване на държавния бюджет е не без знание на директорите им.Всички са в играта.И защо да учат децата като няма смисъл да си "губят "времето с тях.А я ги попитайте как се организират така наречените втори и трети вечери след абитурентския бал.Кой организира ходенето Кой ходи безплатно на гърба на учениците и защо даскалите все в чужбина ги тегли.И да го изтриете от радиото все някой ще го прочете!!!


#2 Коко 27.11.2017 17:58

В още три-четири училища е така, но никой няма да си признае, защото иначе пари няма да има.интересно е, защо от общината и инспектората се правят, че не знаят???

 

 

#1 Динко 27.11.2017 15:36

Отидете да направите репортаж в химията при г-жа Сулева да видите как паралелките по списък са пълни,а в училище има 30 човека,училището прилича на музей,събират ги само когато има мероприятия,прибират се едни пари най-вече от нея.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!