Обратно към категорията

Блъснаха пешеходка в Сливен

   

Блъснаха пешеходка в СливенНа 27 ноември, е получено съобщение за възникнало пътно произшествие на улица „Георги Икономов“ в град Сливен. Лек автомобил „Опел Корса“, управляван от жена на 48 години от град Сливен е ударил, пресичащата пътното платно 42-годишна пешеходка. Тя е откарана в ЦСМП-Сливен с фрактура на петата, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


Криминално проявен 35-годишен мъж е задържан за кражба от хранителен магазин в град Сливен. На 27 ноември, около 16,30 часа, 35-годишният С.С. е бил забелязан от охраната в магазина да извършва кражба на хранителни продукти. На място е изпратен полицейски екип, който е отвел мъжа в РУ-Сливен, където е задържан  за 24 часа. Продуктите са иззети и предадени на управителя на търговския обект. По случая е образувано досъдебно производство.

Двама водачи на МПС, употребили наркотични вещества са установени днес от полицейски служители в град Сливен. В 01,20 часа на улица „Балатон“ е спрян за проверка лек автомобил „Форд Фокус“, управляван от 21-годишния М.М. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба. Образувано е бързо производство.
В 01,55 часа на булевард „Цар Симеон“ е извършена проверка за употреба на наркотици на 39-годишния Д.П. от град Сливен, водач на лек автомобил „Мазда“. Пробата е положителна. Образувано е досъдебно производство.

Котел: Служители на РУ-Котел са иззели небрандиран тютюн и цигари без бандерол при операция по линия „Акцизи“. Акцията е проведена на 27 ноември на територията на град Котел. При проверка в дома на 56-годишната М.А. полицейските служители са намерили и иззели половин килограм ситно нарязан тютюн и 40 къса цигари без акцизен бандерол. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.234, ал.1 от НК.


28.11.2017 г.                    РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН                       ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!