Обратно към категорията

Млада жена прати дядо в болница, след като го блъсна с колата си

   

Млада жена прати дядо в болница, след като го блъсна с колата си

+новините от полицията в Сливен
На 3 декември, в 11,00 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие между лек автомобил „Опел Корса“, управляван от жена на 27 години и 71-годишен велосипедист. Инцидентът е станал на булевард „Ст.Стамболов“, срещу хипермаркет Кауфланд в град Сливен От произшествието е пострадал водачът на велосипеда, който е откаран в МБАЛ-Сливен с наранявания на главата. Участниците в произшествието са от град Сливен. По случая е образувано досъдебно производство. 


 Полицията в Сливен е задържала трима мъже за кражба на ел.кабел от инсталацията на ЖП гара – с.Чинтулово. Сигналът е получен на 23 ноември. След проведени оперативно-издирвателни действия от служители на участъци „Запад“ и „Надежда“ са установени и задържани извършителите. Те са криминално проявените И.К.(41г.), В.П.(41г.) и 23-годишният С.В. от град Сливен. Тримата са приведени в ОЗ-Следствени арести с постоянна мярка „задържане под стража“.
 
Полицейски служители са установили водачи на МПС, употребили наркотични вещества и алкохол в град Сливен. На 1 декември, около 23,30 часа, на улица „Калиакра“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 27-годишния Д.Д. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба за метамфетамин. 
В 02,20 часа на 2 декември е установена 40-годишната М.Й. от град Сливен да управлява след употреба на алкохол 1,35 промила. Тя е спряна за проверка на булевард „Цар Симеон“. Управлявала е лек автомобил „Хонда“. Образувани са бързи производства. 
 
 
 
Твърдица: Нелегална хазартна дейност е разкрита от полицията в Твърдица. На 2 декември 
е предприета и осъществена операция по линия „Хазарт“ на територията на град Твърдица като е извършена проверка в помещение, собственост на 43-годишен мъж. В хода на операцията в помещението са установени 7 броя игрални автомати за хазартни игри, оборотни средства  от извършваната хазартна дейност  и лица, участващи в залагания. Работата по случая продължава от служители на РУ-Твърдица и сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен. Образувано е досъдебно производство. 
 
          
Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора са задържали 17-годишен за притежаване на наркотици. Момчето е установено от полицейски патрулен екип в квартал „Загоре“. При проверката в нега е намерен плик, съдържащ около 5 грама марихуана. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
На 3 декември, около 15,00 часа, в град Нова Загора полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от мъж на 38 години от град Видин. При проверката на автомобила се установява, че номерът на рамата не отговоря  на поставените на автомобила  табели,  които са издадени за друго МПС- " Ауди 90". По случая е образувано бързо производство. 
 
Котел: Криминалисти на РУ-Котел работят по кражба от хранителен магазин в село Ябланово. Сигналът е подаден на 2 декември от собственичката на магазина. През нощта на 1 срещу 2 декември неизвестен извършител, след като е взломил входната врата на търговския обект е проникнал вътре и е  извършил кражба на цигари от различни марки, хранителни продукти и 28 лева в монети. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
           
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!