Обратно към категорията

В ДГ “М.Рубенова“ Стралджа: ПИСМО ДО ДЯДО КОЛЕДА

   

В ДГ “М.Рубенова“ Стралджа: ПИСМО ДО ДЯДО КОЛЕДА

 „Молим ти се , дядо Коледа, изпрати ни подаръците за които мечтаем! Ние сме добри и послушни деца!“ Да, така започва писмото на малчуганите от група „Слънце“ при ДГ“М.Рубенова“ с адрес „ до Лапландия за дядо Коледа“. За да последва личното желание на всяко момиче или момче за мечтания подарък.
Така Петьо настоява за пушка с капсули, Нанси иска кукла с дрешки, Ани счита , че е пораснала, за да има таблет, Розалия мечтае за бебе Аморе,  Тея иска бебе с истински сълзи,  Йордан - да кара кола с дистанционно, София тихо очаква своята цигулка, Кристиян моли за светещи обувки,  а Радослав за таблет с азбуката… Всяко дете дълбоко вярва на своя дядо Коледа и искрено се надява, че писмото с топлото обръщение  ще стигне до него.  
Подкрепяни от своите учители децата  затвориха писмото, адресираха го  до  белобрадия старец и в студения декемврийски ден сами пожелаха да го пуснат в пощата. После?  Търпеливо ще отброяват дните до Коледа, когато  добрия старец непременно ще ги зарадва с подаръците. Чудото ще се случи, вярват малчуганите!
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!