Обратно към категорията

МВР-Ямбол: разследват неправомерно въздействие върху електромер и увреждане на лек автомобил

   

МВР-Ямбол: разследват неправомерно въздействие върху електромер и увреждане на лек автомобил

В РУ – Ямбол е постъпил сигнал от жител на града, за това че през нощта срещу 14 декември е нанесено увреждане, чрез впръскване на монтажна пяна във вратите на лек автомобил „Пежо-307“, паркиран в комплекс „Диана“. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. По случая е образувано е досъдебно производство.
Служители от РУ – Елхово разследват неправомерно въздействие върху уред за отчитане на изразходена електрическа енергия в частен имот, в землището на село Мелница. Вчера, при проверка в имота е установено, че са създадени условия за непълно отчитане от електромера на потребената електрическа енергия. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава

За часове служители от РУ – Стралджа разкриха кражба на пари от частен дом. Вчера полицаите реагирали незабавно на сигнал, че в село Недялско, от дома на 61-годишен мъж е извършена кражба на 480 лева. В резултат на проведените бързи издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят - 21-годишен местен жител. Работата по случая продължава в рамките на образуваното бързо производство.
 
 
15.12.2017 г. 
Татяна Павлова
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!