Обратно към категорията

Делник: Ямболска волейболистка спечели Купата на България с „Марица”

   

Делник: Ямболска волейболистка спечели Купата на България с „Марица”

Израсналата в ямболския волейболен клуб „Тунджа” Нася Димитрова спечели и Купата на България с екипа на сегашния си отбор „Марица”. На финала волейболистките от Пловдив надиграха с 3:1 гейма състава на столичния „Левски”. Двубоят се игра пред пълни трибуни в старозагорската зала „Иван Вазов”.
 
Купата е четвърта в историята за „Марица”, след трофеите от 2012, 2015  и 2017 година. Нася Димитрова има в колекцията си от отличия и златни медали с „Левски”, където премина от Ямбол, когато бе още на 16 години. Преди една година между „Левски” и „Марица” се разрази малка война , тъй като родената в село Тенево националка искаше да премине в редиците на „Марица”, а от синия клуб не искаха да й позволят този трансфер.
 
Нася Димитрова е сред възловите състезателки на „Марица”, чийто тим направи голям пробив през есента, като се класира за груповата фаза на Шампионската волейболна лига, надигравайки руския клуб „Енисей”/Красноярск/. Националната поддържа и досега чудесни отношения с първия си треньор, Илия Михайлов, който при възможност присъства на мачовете на възпитаничката си.
 
 
Източник: delnik.net
снимка: Google 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Илия Жеков 27.12.2017 20:42

Нася е N 1 но трябва да се помогне и на по малките след нея да тръгнат към върха - а за това трябва и малко признание за вложения труд ! Има една мисъл на СУВОРОВ (навярно на 90% от тук не говори нищо) руски МАРШАЛ - всеки войник носи маршалски ЖЕЗЪЛ В РАНИЦАТА СИ И СЕ НАДЯВА НЯКОЙ ДЕН ДА ГО ПОКАЖЕ ! И пак както имам навика да пиша ПОВОД ЗА РАЗМИСЪЛ !!!


#2 Илия Жеков 27.12.2017 19:42

В двубоя за КУПАТА с отбора на "Левски" добре се представиха Кристиана Петрова и Деница Димитрова също тръгнали за големия ВОЛЕЙБОЛ от "Тунджа " Ямбол. Но опита на "Марица" си каза думата в двубоя за КУПАТА ! ДАЙТЕ ДА УВАЖАВАМЕ ТРУДА НА ВСИЧКИ СПОРТИСТИ ТРЪГНАЛИ ОТ ЯМБОЛ И ДОПРИНЕСЛИ ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ГРАДА НИ С УВАЖЕНИЕ !

 

 

#1 Смелата Ваяна 27.12.2017 19:15

Мисля че има и други ямболийки които участваха в тази купа и мисля че не е справедливо да се споменава само Нася Димитрова защото другите две не са се трудили и потили по малко от нея


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!