Обратно към категорията

Пиян шофьор се заби в пътен знак

   

Пиян шофьор се заби в пътен знак

Водач с алкохол над 1,2 промила и друг с наркотици са установени от полицейски служители в град Сливен през изминалото денонощие. В 14,50 часа, на 19 февруари, полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Нисан“, управляван от Г.С.(23г.) от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба за метамфетамин. Образувано е бързо производство. 
 
В 01,20 часа, тази сутрин, е спрян за проверка лек автомобил „Фиат“, управляван от 65-годишния И.И. от град Сливен. Проверката установява, че И.И. управлява с концентрация на алкохол 1,39 промила. Образувано е бързо производство. 
 
Твърдица: Водач с алкохол 2,87 промила е причинил пътно произшествие в град Твърдица. Няма пострадали. На 18 февруари, около 14,50 часа, на улица „Княз Борис“ в град Твърдица, 52-годишният Н.Н. се е ударил с лек автомобил „Опел Корса“ в пътен знак. Проверката е показала, че Н.Н. е управлявал с концентрация на алкохол 2,87 промила. Той е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство. 
 
Нова Загора: Кражба на ел.кабел от частен имот в село Караново разследват служители на РУ-Нова Загора. През нощта на 18 срещу 19 февруари неизвестен извършител е срязал и откраднал 45 метра трифазен проводник, собственост на 73-годишен мъж от град Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство. 
 


20. 02. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!