Обратно към категорията

Малките населени места в сливенско със засилено полицейско присъствие

   

 Малките населени места в сливенско със засилено полицейско присъствие

Приоритет в операцията са планинските села
В началото на месец февруари с разпореждане на директорът на ОДМВР-Сливен, старши комисар Димитър Величков, са сформирани и разпределени полицейски екипи, които да покрият възможно най-голяма част от територията на селата в община Сливен. В операцията са включени полицейски служители от състава на РУ-Сливен- „Териториална полиция“, сектор „Криминална полиция“ и участъци „Запад“ , „Петолъчка“ и „Надежда“.  Целта на операцията е противодействие на престъпленията, извършвани срещу собствеността на гражданите и осъществяване на контрол по безопасност на движението. 
На 1 февруари приоритетът в операцията е бил малките населени места в планинските райони на общината. Полицейските екипи са извършили проверки на 410 лица и 291 превозни средства в селата Ичера, Раково, Бяла, Стара река и други. Констатирани са 102 нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи. Съставени са 35 акта и 67 фиша. Установени са петима неправоспособни водачи, иззети са две шофьорски книжки за непланети глоби. 
Операции по противодействие на престъпността и контрол по спазване на Закона  за движение пътищата в малките населени места са планирани за всички общини в сливенска област.  


Пресцентър ОДМВР Сливен









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!