Обратно към категорията

Хулигани потрошиха спирка в Скалица

   

Хулигани потрошиха спирка в Скалица

В РУ – Тунджа е започнато бързо производство за хулиганство срещу двама мъже на 24 и 26 години от село Скалица. На 18 февруари, около 23.15 ч., на ул. “Христо Ботев” в селото двамата извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като счупили  улични кошчета за смет и стъкла за прозорци на чакалня на автобусна спирка. Причинените щети са на стойност около 250 лева. Работата по случая продължава.
 
Тунджански полицаи разследват кражба от търговски обект в село Дражево. По първоначални данни през нощта срещу 19 февруари, след взлом на заключващо устройство и стъкло на врата от магазина е извършена кражба на около 75 лева оборотни пари и един стек цигари. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 
Полицейски операции:
27 нарушения са установени от служители на РУ- Елхово при полицейска операция на територията на община Болярово и селата Попово, Стефан Караджово и Мамарчево. Специализираната операция за  противодействие на конвенциалната престъпност и контрол върху пътното движение е проведена, за времето от 10:00 ч. до 15:00 ч., на 19 февруари.  В хода й са проверени 90 лица и 38 моторни превозни средства. От контролните органи са констатирани 27 нарушения. Съставени са 23 акта за установени административни нарушения и са наложени 4 глоби по фиш. 

 
 
20.02.2018 г. 
Татяна Павлова
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!