Обратно към категорията

Атлетите от „ Радио 999„ с титла и призови класирания. Два бронзови медала и състезателка от „Тунджа“

   

Атлетите от „ Радио 999„ с титла и призови класирания. Два бронзови медала и състезателка от „Тунджа“Поредни силни изяви регистририха възпитаници на Петрана Чамова от най-младия ямболски спортен клуб-“Радио 999“ в приключилия държавен шампионат за момчета и момичета до 14 и до 16 години в столицата.
В трибоя при 14-годишните Никола Караманолов е втори, а седми е Денислав Желязков, който е с година по-малък от съперниците. В надпреварата в трибоя са участвали 79 атлети от цялата страна. При момичетата най-добре представилата се ямболска атлетка е отново е състезателка на „Радио 999“-Дебора Денова е 22-ра. Представянето на Денова трябва да се оцени по достойнство, защото тук конкуренцията е страховита -169 състезателки спорят за отличията.
При 16-годишните титла в бягането на 400 метра спечели Пламен Драганов. Той доказа своята класа и в спринта на 200 метра, където е пети. За отбелязване е и доброто представяне на Ивайло Москов в многобоя, където  стигна до място в шестицата.
Паолина Иванова е на 10-тото място в бягането на 800 метра.
В щафетата на 4 по 1 обиколка момичетата на Петрана Чамова също постигнаха добро класиране на фона на много силна конкуренция и стигнаха до 14-тото място.
За другия местен клуб -Тунджа- Христиана Дичева е с два бронзови медала-съответно в бяганията на 400 и 800 метра. Нейни треньори в ямболския клуб са Йордан и Галина Атанасови.

yambolsport.net









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!