Обратно към категорията

Община Ямбол с призив към гражданите да съдействат при усложнената зимна обстановка.

   

Община Ямбол с призив към гражданите да съдействат при усложнената зимна обстановка.

 

Без Синя Зона от 28 февруари до 2 март!
По данни на Хидрометеорологична обсерватория-Ямбол към 7.00 часа тази сутрин в Ямбол е измерена височина на снежната покривка от 17 сантиметра.На места поради навявания височината на снежната покривка е по-голяма.
Община Ямбол призовава гражданите, както и  собствениците на търговски обекти и офиси, да почистят подходите към сградите, за да се осигури нормално придвижване по тротоарите и уличните платна.
Припомняме, че съгласно чл.34 от Наредба №1 на община Ямбол ръководителите на дружества, учебни и детски заведения, учреждения, обществени организации, търговски обекти, собствениците и наемателите на сгради са длъжни  да отстраняват снега по тротоарите 12 часа след наваляването.
Община Ямбол предварително благодари за проявеното разбиране и съдействие.
Поради рязкото влошаване на метеорологичната обстановка за периода  от 28 февруари до 2 март ще бъде преустановена работата на Синята зона в Ямбол, като инкасаторите и инспекторите няма да таксуват водачите на моторни-превозни средства и няма да осигуряват контрол по паркингите и улиците за кратковременен престой. 
Служителите на репатриращия автомобил и наказателния паркинг ще осигурят непрекъснато дежурство от 8.00 до 20.00 часа, като при възможност ще се отзовават на граждани и институции за преместване на неправилно паркирали или аварирали автомобили.

Пресцентър 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Краси 01.03.2018 21:40

Снежната Кралица Гошка крадливата кметица


#2 Иван 28.02.2018 13:33

Защо да съдействат гражданите,защото никой не си мърда пръста да чисти Ямбол ли?Защо само два снегорина чистят?За тези два снегорина и няколко роми които чистят пешеходните алеи отиват всички пари за снегичистене?Пълно безобразие.Дано слънцето се покаже по скоро!

 

 

#1 Страхил 28.02.2018 09:04

103-мата служители от "синята зона" да грбват греблата и да започват да чистят снега. Е добре де, не са 103-ма.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!