Обратно към категорията

Хванат крадец, задържан с наркотици и шофьор без книжка в бюлетина на ОДМВР-Сливен

   

Хванат крадец, задържан с наркотици и шофьор без книжка в бюлетина на ОДМВР-Сливен

Служители на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен задържаха 30-годишен мъж за притежаване на наркотици. При осъществяване на патрулна дейност на 12 март в град Сливен е извършена проверка на 30-годишния Т.И. от село Младово. В него е намерен и иззет плик, съдържащ  около 1 грам метамфетамин. Т.И. е задържан.Образувано е досъдебно производство. 
 
46 нарушения на Закона за движение по пътищата са констатирани за два часа от полицейски служители при широкообхватен контрол. За времето от 10,00 до 12,00 часа вчера в района на 
„Дамарски мост“ в град Сливен екипи на „Пътна полиция“ са проверили 142 автомобила и 163 лица. Контролът е за употреба на алкохол, наркотици и упойващи вещества. Констатирани са 46 нарушения на ЗДвП. Съставени са 6 акта и 37 фиша, от които 18 за превишена скорост. В хода на операцията няма установени водачи, употребили алкохол или наркотични вещества. 
 
Котел: За броени часове криминалисти на РУ-Котел разкриха домова кражба и задържаха извършителя. Вчера, в14,00 часа, в дежурната част на РУ-Котел, е получен сигнал от гражданин за незаконно проникване в частен имот, собственост на 50-годишен мъж от град Айтос. След проведените незабавни издирвателни действия за извършеното престъпление е задържан криминално проявеният Т.К.(27г.) от град Котел. Нанесената щета е в процес на установяване. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на Т.К. продължава. 
 
В РУ-Котел е започнато бързо производство срещу 45-годишния И.С. от град Попово. Той е спрян за проверка на 12 март, около 17,00 часа, на път ІІ-48. Управлявал е лек автомобил „Ауди“ в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление за неплатени глоби.   
 
           
 
13. 03. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!