Обратно към категорията

"Нощ на звездите"! Награждава талaнтливи деца на 17 март

   

Преди спектакъла ще бъдат наградени талантливи деца от област Ямбол

Благотворителната инициатива "Нощ на звездите", организирана от световноизвестния цирков акробат Енчо Керязов, ще се състои на 17 март в "Арена Армеец" за седма поредна година.
В шоуто ще участват над 150 артисти от 11 държави. Преди спектакъла ще бъдат наградени и талантливи деца от област Ямбол в категориите образование, изкуство и спорт. Сред участниците е и екстремният швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже.
Екстремни каскади, стреляне с арбалет и влизане в оръдие, което те изстрелва на 40 метра - това са само част от нещата, които ще представи спектакълът „Нощ на звездите”. Събитието е изцяло с благотворителна цел. Събраните средства отиват при 13 деца. Сред тях са наградени за успехи в категориите образование, изкуство и спорт, както и деца в неравностойно положение. 
Организатор на спектакъла е световно известният цирков акробат Енчо Кериязов. Самият той ще вземе участие в представлението. Нощта на звездите ще срещне публиката и с 53-годишния швейцарец Фреди Нок, който има 22 световни рекорда за ходене по въже. В един от номерата си той ще стреля с арбалет по ябълка, поставена на главата на Христо Мутафчиев. Ног сподели, че за него участието в спектакъла е невероятно изживяване и България е сред страните, които наистина харесва.
Голяма атракция на вечерта ще бъде и известната Робин Валенсия. През 2007 година тя печели специална награда на фестивала „Монте Карло”. Валенсия е единствената жена в света, която изпълнява номера си. Тя ще влезе в оръдие и ще бъде изстреляна на 40 метра, приземявайки се на дюшек. Сред участниците в спектакъла са и Михаела Филева, Славин Славчев и групата 4 Magic.
Режисьорът на екстремното представление „Нощ на звездите” Кийс Ванлимпт обясни, че представлението е нещо невиждано досега и няма нищо по-хубаво от това, че е с благотворителна цел. 
„Всяко действие в представлението е специално и ново. Не мога да кажа, че харесвам някое повече от друго или че имам любимо. Затова ще кажа: елате и гледайте шоуто, изберете кое ви харесва най-много. Все още има свободни билети, въпреки че са малко. Повечето от артистите, които участват, са наши приятели и познати, с които сме работили през годините. Така се свързваме с тях. Все пак всички участват заради добрата кауза и без никакво заплащане. Всички ние обичаме това, което правим”, каза Ванлимпт.
 
Спектакълът „Нощ на звездите” ще се проведе 19 часа днес в зала „Арена Армеец”. Билети можете да закупите през платформата eventim.bg.












Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!