Обратно към категорията

ДО РАДИО 999: СМРАД И СТАРАТЕЛНО ЗАМЕТЕН В ЪГЪЛА БОКЛУК В ЦЕНТЪРА НА ЯМБОЛ

   

ДО РАДИО 999: СМРАД И СТАРАТЕЛНО ЗАМЕТЕН В ЪГЪЛА БОКЛУК В ЦЕНТЪРА НА ЯМБОЛ

Обект на сигнала, изпратен до Радио 999 от Ивайло Атанасов, е пешеходният тунел под бившето ОСО, където някога се намираше емблематичния самолет. Публикуваме текста на неговото възмущение и въпроси без корекции.
„Това място буди едновременно умиление и гняв. Често минавам от там и наблюдавам странна ситуация. Умилението е свързано с частта, през която хората вървят. Тя е перфектно изметена. И тъкмо да се зарадвам, установявам, че боклука е старателно заметен в ъглите.
Огледах се и назряха няколко въпроса: 1. Това дали е за да се прикрият резултатите на физиологично нуждаещи се? По миризмата може да се усети, че такива изобщо не са лиспвали. 2. Това дали е резултат от недовършена работа на почистващите хора, които стратаелно са изчистили пешеходните плочки? Но защо боклука е складиран в ъглите, а не е изнесен?”.
Сигурен съм, че отговорните институции имат механизъм за реакция и я очаквам. Както аз, така и множеството хора, които преминаваме от там всеки ден, пише в сигнала си още нашия слушател и допълва, че не е необходимо особено въображение за да си представим каква миризма се разнася в обедните летни часове.
„Чрез вас искам да съобщя за това трагикомично събитие в центъра на града, за който управниците твърдят, че милеят. Личи си, че мястото се поддържа сравнително почистено, но неприятното е  заметено в ъгъла. Така ли се решават проблемите тук?”, заключава с въпрос Ивайло Атанасов.
 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 Диан 30.05.2018 19:55

Днес минах от там, не бях обърнал внимание. Наистина са струпани боклуците в ъгълите


#2 minko 30.05.2018 14:13

и тези надписи по стените сигурно са от градската управа или от службата по чистота

 

 

#1 осо 30.05.2018 14:06

гражданите са виновни,че хвърлят боклук и ползват мястото за кенеф,никой не замита старателно боклука,стига сте изкривяли истината


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!