Обратно към категорията

Михаил Станчев от Ямбол е задържаният за убийството в Слънчев бряг

   

Михаил Станчев от Ямбол е задържаният за убийството в Слънчев бряг

37-годишният Михаил Станчев от Ямбол е задържаният за разстрела на хазартния бос Коста Николов снощи в Слънчев бряг, съобщиха БНР и "24 часа".
Младият мъж е работил като лична охрана и шофьор на лидера на партията на строителните предприемачи братя Диневи в Несебър - Благой Филипов, който бе и два мандата председател на Общинския съвет в морското градче.
Освен това Станчев работил и във фирма за инкасо, затова и имал законно оръжие - пистолет "Макаров". Дали с това оръжие снощи мъжът е застрелял 55-годишния Николов в Слънчев бряг все още не е ясно.
Михаил Станчев бе задържан около 2 часа тази нощ на ГКПП Лесово, след като бе обявен за общодържавно издирване. Той е шофирал лек автомобил "Опел" с бургаска регистрация и се е опитал да премине границата с Турция, но е бил арестуван. В колата му е открит пистолетът.
 
От Окръжната прокуратура в Бургас съобщиха, че се очаква да му бъдат повдигнати обвинения в умишлено убийство и опит за убийство.
 
22-годишната приятелка на Коста Николов - Симона Тодорова, която снощи също бе простреляна в слепоочието от Станчев, се бори за живота си в бургаската болница. Младата жена е в критично състояние, в кома и на апаратна вентилация. По неофициална информация на сайта "Рег Нюз", Симона е дъщеря на шефа на полицията в Дряново Тони Тодоров.

dnes.dir.bg
снимка: новини.бг









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#3 MAfia 07.06.2018 13:20

Qmbol nau dobrite


#2 До Страхил 04.06.2018 04:10

Несебърската бизнеспартия МОРЕ, създадена през 2007 г. за участие в местния вот от строителните предприемачи Динко и Йордан Диневи

 

 

#1 Страхил 04.06.2018 01:20

"партията на строителните предприемачи братя Диневи в Несебър" !?!?


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!