Обратно към категорията

ОТНОВО: СПИПАНИ ПИЯНИ ВОДАЧИ В СЛИВЕН

   

ОТНОВО: СПИПАНИ ПИЯНИ ВОДАЧИ В СЛИВЕН

новините от полицията
Двама неправоспособни водачи и един с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители през почивните дни в град Сливен. На 03 юни е спрян за проверка мотоциклет „Кимко“, управляван от 35-годишния Н.Ш. от град Сливен. Полицейските служители установяват, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред, а Н.Ш. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото деяние. Образувано е бързо производство. Неправоспособният 32-годишен П.К. от град Сливен е хванат да управлява мотоциклет „Ямаха“ на 3 юни в квартал „Сини камъни“. П.К. вече има наложено административно наказание за управление на МПС. Образувано е бързо производство. 
На 4 юни е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 54-годишния И.П. от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба – 2,33 промила. Образувано е бързо производство. 

30-годишен мъж е задържан за притежание на наркотици. На 2 юни, около 02,00 часа в село Тополчане, при извършване на полицейска проверка от служители на участък „Петолъчка“ е установен 30-годишният Т.Т. от град Карнобат. В него са намерени и иззети 0,5 грама суха листна маса, която на полевия тест е реагирала на марихуана. Образувано е досъдебно производство.   
 
Криминалисти на РУ-Сливен разследват взломна кражба от търговски обект в село Тополчане. За времето от 13,00 часа на 2 юни до 11,18 часа на 3 юни неизвестен извършител е проникнал в кафене в центъра на селото. По данни на заявителя от обекта е открадната сумата от 700 лева. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Нова Загора: 22-годишен мъж е задържан за притежание на наркотици. Той е установен от полицейски служители на РУ-Нова Загора при проверка на 2 юни, около 21,30 часа, на улица „Г.Бенковски“. В него е намерено и иззето около 0,5 грама наркотично вещество- марихуана. 
По случая е образувано досъдбено производство. 
           
Двама водачи, употребили наркотици и едни неправоспособен са установени в град Нова Загора в хода на полицейска операция по безопасност на движението. Акцията е проведена за времето от 1 до 3 юни. В 21,35 часа на 1 юни е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“, управляван от П.П. на 23 години от град Нова Загора. Пробата за употреба на наркотични вещества е положителна за метамфетамин. Образувано е бързо производство.
Положителна проба за употреба на амфетамин и метамфетамин е установена при проверка на 20-годишната Г.З. от град Нова Загора. Тя е управлявала лек автомобил „Ауди 80“. Спряна е за проверка на 4 юни в 00,10 часа в град Нова Загора. Образувано е бързо производство.
Неправоспособният С.С. на 47 години от село Омарчево е хванат да управлява лек автомобил „Шевролет Каптива“. При проверката се установява, че С.С. вече има наложено административно наказание за управление на МПС. 
 
 
 
                                     
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!