Обратно към категорията

25-годишен загина докато сменя гума на АМ "Тракия"

   

25-годишен загина докато сменя гума на АМ "Тракия"

На 5 юни, малко преди 22:00 ч., на тел. 112 в дежурната част на ОДМВР – Ямбол е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на АМ „Тракия“, км. 308, в посока град Бургас. На място е установено, че автомобил „Форд Транзит“ е спрян в бързата лента на пътното платно по посока на движението, поради спукана гума. Водачът, 25-годишен мъж слязъл да отстрани повредата и е блъснат от лек автомобил „БМВ 740“, управляван от 30-годишен мъж.
При инцидента 25-годишният мъж е починал на място. Пробите на водача на БМВ-то за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.
В авариралия  автомобил са пътували още осем пътника, сред тях няма пострадали. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.
 
 
06.06.2018 г. 
Татяна Павлова
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Страхил 06.06.2018 11:44

"На място е установено, че автомобил „Форд Транзит“ е спрян в бързата лента на пътното платно по посока на движението, поради спукана гума." В бързата лента? Лявата? Оригинален метод за самоубийство. Но все пак се съмнявам в достоверността на информацията.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!