Обратно към категорията

Пускат предсрочно реновираната отсечка на АМ "Тракия" между Пловдив и Стара Загора

   

Пускат предсрочно реновираната отсечка на АМ "Тракия" между Пловдив и Стара ЗагораПолагането на последния покриващ слой върху платното на АМ „Тракия“ ще приключи до началото на новата седмица. Това съобщиха от Областна управа Пловдив. Оттам уточниха, че ремонтните дейности на 22-километровата отсечка на аутобана между Пловдив и Стара Загора вървят по план.
Следва да бъде нанесена специална пътна маркировка мултидот и висок клас разделителни мантинели, а между двете платна ще бъде изграден бетонен пояс, който няма да позволява да се събира вода и да се образува аквапланинг.
Инспекцията бе направена в петък от областния управител Здравко Димитров, зам.-областния управител Петър Петров и директора на полицията ст. комисар Атанас Илков.
В момента отсечката е с временна организация на движение, което се извършва двупосочно в реновираната лента. Ст. комисар Илков отбеляза, че в района има постоянно присъствие на „Пътна полиция“, която следи за спазване правилата на движение.
Паун Иванов от фирмата изпълнител заяви, че напълно реновираната отсечка може да бъде пусната и предсрочно.
Старият асфалт ще бъде използван основно от кмета на Раковски Павел Гуджеров за ремонтиране на улици в населени места в общината.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!