Обратно към категорията

Семейство от Сливен преживя истински кошмар на АМ Тракия заради двама нагли шофьори

   

Семейство от Сливен преживя истински кошмар на АМ Семейство от Сливен обяви, че два автомобила се опитали да ги изтласкат от пътя. Това станало в участък с ограничение заради ремонт. Началото на екшъна е 147-я километър от магистралата, между Пловдив и Стара Загора. Пътят е в ремонт, шофирането – в две ленти без право на изпреварване. Всички карали в колона, когато два автомобила с бясна скорост решили да минат пред тях, информира bTV. Ядосани, че не им дали път колите, започнали ги преследват и да опитват да ги изтласкат от пътя. Потърпевшите подали сигнал на тел. 112. Твърдят, че в следващите 150 км никой не спрял двете коли. От КАТ обявиха, че ще проверят случая.  













Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#4 Киро 24.09.2018 11:26

Малко мъртви има по родните пътища! Трябва да има много застреляни, размазани,превърнати в локва за да се промени българинът.

 

 

#3 monstakill 12.06.2018 05:08

ЗАЩО ОТ НОВА СКРИВАТ НОМЕРА НА МЕРЦЕДЕСА?ТАКАВА ЛИ ИМ Е ЖУРНАЛИСТИКАТА?ВМЕСТО ДА РАЗКРИВАТ ФАКТИТЕ ,ТЕ ГИ СКРИВАТ.НЯКОЙ МНОГО ВАЖЕН СИГУРНО СЕ ВОЗИ ВЪТРЕ.КОРУМПИРАНИ И СЛУГИНАЖЕСКИ МЕДИИ,ПОДЧИНЕНИ НА ШАЙКАТА.


#2 дИНКО 11.06.2018 15:42

Колкото повече малоумни простаци считайки се за недосегаеми.толкова повече пострадали и загинали невинни хора.За съжаление повечето от тези "големи майстори шофьори"трудно ще управляват и каруца!!!

 

 

#1 Сульо 11.06.2018 12:02

Такива гамени много, за жалост всеки се перчи на пътя, в соц.мрежи и т. н. А са пълни мишоци


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!