Обратно към категорията

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА

   

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА

Нова Загора: Двама водачи, употребили наркотични вещества са установени от полицейски служители в град Нова Загора в хода на операция по безопасност на движението. Около 02,40 часа на 8 юни на улица „Патриарх Евтимий“ полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 19-годишния Е.Р. от село Брястово. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителен резултата за метамфетамин, амфетамин и марихуана. Задържан е за 24 часа. Образувано е бързо производство. 
 На 10 юни, около 23,00 часа, на улица „Петко Енев“, е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от 20-годишния С.А. от град Нова Загора. При проверката за употреба на наркотици той е показал положителна проба за метамфетамин. Задържане е за 24 часа. Образувано е бързо производство. 
           
Котел: 42-годишен водач е хванат да управлява лек автомобил без регистрационни табели и с концентрация на алкохол 2,23 промила. На 10 юни в село Ябланово е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Поло“ без регистрационни табели, управляван от Х.Б.(42г.) от същото село. При проверка за употреба на алкохол той е показал положителна проба – 2,23 промила. Х.Б. е задържан за 24 часа. Образувано е бързо производство. 
           
Служители на РУ-Котел са задържали 42-годишен мъж за причиняване на материални щети на два леки автомобила. На 10 юни в село Ябланово 42-годишният Х.Б., от същото село, в нетрезво състояние е унищожил задно панорамно стъкло на лек автомобил „Сеат“ и е повредил дясна задна врата на лек автомобил „БМВ“, паркирани на улица в селото. По случая е образувано бързо производство. 
           
Сливен: Полицейски служители са установили неправоспособен водач, който системно управлява МПС, водач, употребил наркотици и друг с алкохол по време на операция по безопасност на движението в град Сливен през почивните дни. В 22,30 часа на 8 юни е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 27-годишния Х.Х. от село Самуилово. При проверката се установява, че Х.Х. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за управление на МПС. На 9 юни е извършена проверка на 23-годишния Й.А. от град Сливен. Той е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества амфетамин и метамфетамин. 66-годишният К.К. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Мицубиши“ с концентрация на алкохол 1,89 промила. 
Образувани са бързи производства. 
 
Твърдица: Криминалисти на РУ-Твърдица работят по заявена взломна кражба. За времето от 2 до 10 юни неизвестен извършител е проникнал в дома на 53-годишен мъж в град Твърдица и е извършил кражба на ел.инструменти. Щетата е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Пожарна безопасност и защита на населението           
 
Небрежност при боравене с открит огън е причината за пожар, възникнал в землището на село Бозаджии. Около 15,30 часа се е запалил пшеничен блок. Произшествието е ликвидирано в 15,37 часа. Пострадали няма. Унищожени са 2 декара пшеница. 
 
 
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!