Обратно към категорията

Световното, Русия и феновете: време е за футбол!

   

Световното, Русия и феновете: време е за футбол!

+програма
От днес светът е футбол! В Москва се открива първенството на планетата.За първи път най-големият футболен форум ще се проведе в страна от Източна Европа.А за организацията, домакините са похарчили между 12 и 14 милиарда долара. 

Президентите и премиерите на редица държави ще уважат церемонията за откриване на световното първенство по футбол в Русия, като някои от тях вече са пристигнали. Президентът Владимир Путин ще има лични срещи с всеки от тях. Други световни лидери се очаква да посетят някои от мачовете в следващите седмици, заяви Дмитрий Песков, говорител на Кремъл.Сред изброените от него имена няма нито един от западна държава, или поне от Г-20 или БРИКС.Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще присъства на Церемонията по откриването и първия мач на Световното първенство.
Котаракът Ахил от известния музей "Ермитаж" в Санкт Петербург, който е определен за оракул на предстоящото Световно първенство, даде първата си прогноза преди старта на Мондиала.Животното предрече, че Русия ще победи Саудитска Арабия в откриващия мач на турнира. Прогнозата му обаче не успя да се осъществи от първия път. Първоначално Ахил се притесни от големия брой журналисти и не се справи с избора между двете му предложени купички с храна. След оказаната помощ, той все пак се насочи към тази с надпис "Русия".

И "Гугъл" ще следи Световното по футбол в Русия. Днешното лого е вдъхновено от предстоящите футболни емоции.Компанията е разработила специална секция в търсачката, посветена изцяло на Световното първенство по футбол 2018. В този раздел има разнообразна информация за групите, датите и часовете на мачовете и други.














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!