Обратно към категорията

С ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПЪРВА КОПКА ЩЕ БЪДЕ ДАДЕН СТАРТ НА РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО УЛИЦА „ПРЕСЛАВ“

   

С ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПЪРВА КОПКА ЩЕ БЪДЕ ДАДЕН СТАРТ НА РЕМОНТНИТЕ ДЕЙНОСТИ ПО УЛИЦА „ПРЕСЛАВ“

На 18 юни 2018 г. (понеделник), от 11.00 часа, ще бъде даден старт на строително-монтажните дейности за ремонт и реконструкция на ул. „Преслав“ в Ямбол. Официалната церемония по първа копка ще се състои в пространството пред Народно читалище „Зора – 1945“. В нея ще вземат участие кметът на община Ямбол Георги Славов, представители на фирмата – изпълнител „Технопътстрой“ ЕООД, на авторския и строителния надзор, екипът по проекта, общински съветници, граждани.
Цялостната реконструкция и обновяване на една от основните пътни артерии в Ямбол ще бъде в участъка между пл. „Боровец“ и кръстовището с ул. „Акация“. Мерките имат за цел подобряване на пътната инфраструктура в услуга на водачите на моторни превозни средства, както и на пешеходците. Изпълнението е част от усилията на община Ямбол за поетапно модернизиране на градската среда.
Изпълнението на обект „Реконструкция и рехабилитация на ул. „Преслав” от ул. „Димитър Благоев” до ул. „Акация“ се реализира по проект „Устойчиво и интегрирано развитие на градската среда на община Ямбол“ и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж 2014 – 2020 г.“, съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейски фонд за регионална развитие.


Пресцентър
    









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!