Обратно към категорията

Ямболски художници участват в кураторския проект „Фрагменти“ в Сливен

   

Ямболски художници участват в кураторския проект „Фрагменти“ в Сливен

Ямболски художници, сред които Кольо Костов, Джени Иванова, Иван Стоянов, Траяна Панайотова, Диана Йорданова, Петър Тепсизов, Цветан Казанджиев участват в кураторския проект „Фрагменти“, който ще бъде открит за втори път в галерия „Май“ в Сливен. Откриването е на 28 юни 2018 г. в 18 часа. Изложбата обхваща 40 автори от Сливен и Ямбол.
 
Първото издание беше през 2015 г. с вдъхновители и инициатори Тодор Терзиев, Благовеста Желязкова, Елеонора Терзиева и Стефко Кънев.
През тази година Благовеста Желязкова, Елеонора Терзиева и Стефко Кънев заедно с Велин Динев и Веселин Дамянов – Вес, отново се събират за да реализират втори етап на проекта.
„Фрагменти“ vol. 2 е калейдоскопична панорама на Сливен, съставена от архитектурни и природни обекти и личности, любими на всички сливналии. Те обхващат различни времеви епизоди, представени през призмата на творческата и стилова индивидуалност на всеки от участниците, подредени като мащабен пъзел в пространството на галерия „Май“.
Проектът е финансиран от фонд “Култура” при община Сливен и подкрепен от СБХ – Сливен и ВИ Афузов. Престижният бранд висококачествено вино за ценители АТЕЛИЕ 43 – Арт виното на Сливен.

delnik.net 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!