Обратно към категорията

Намериха изчезналото 16-годишно момиче, било си в Казанлък

   

Полицията издирва 16-годишно момиче, в неизвестност от дни

актуализирана
16-годишната Ралица Иванова от Казанлък, която бе в неизвестност от 4 дни, е намерена. Момичето е било в града.Нейна приятелка се е свързала с близките й, за да им съобщи, че Ралица е при нея. Информацията за това е на приятели на изчезналото момиче.


Припомянме, че 16-годишната Ралица Иванова от Казанлък бе в неизвестност от четири дни, съобщиха нейни близки.
 Информация за изчезването й с молба за връзка със семейството, преди часове пусна лично от Фейсбук профила си майката на момичето Теди Загорчева. Ралица е обявена за национално издирване.За последно момичето е било на гости на биологичния си баща в Стара Загора. Изчезнала е без бащата да разбере.
 
По последна информация на нейни приятели, от Фейсбук профила на момичето (Ралица И.) се подават съобщения, но според тези, които я познават, текстовете не са писани от нея. Според други източници се предполага, че момичето се намира в някое от селата край Казанлък.
 
 В първия ден след изчезването на Ралица близките й са получили съобщение, че е здрава и жива. След това по мнение на близки и приятели на Ралица, от профила й вече пише друг човек./ dariknews.bg









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!