Обратно към категорията

В СЛИВЕНСКО: ИЗЗЕТИ ФАЛШИВИ МАРКИ, ПОБОЙ И ПИЯНИ ВОДАЧИ

   

В СЛИВЕНСКО: ИЗЗЕТИ ФАЛШИВИ МАРКИ, ПОБОЙ И ПИЯНИ ВОДАЧИ

новините от полицията
Над 100 фалшиви артикула от световни марки са иззети от търговски обекти в град Нова Загора, при операция по противодействие на престъпленията срещу интелектуалната собственост. На 30 юни служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен и служители на РУ-Нова Загора са провели акция в централната част на град Нова Загора. В хода на операцията в два търговски обекта полицейските служители са намерили и иззели дрехи и обувки от марките „Адидас“, „Найк“, „Гучи“, „Армани“ и други, без да разполага със съгласието на притежателя на изключителното право за съответните марки. Иззети са спортни екипи, рокли, тениски, обувки и други артикули. В РУ-Нова Загора са образувани досъдебни производства за извършено престъпления по чл.172б, ал.1 от НК.
 
В РУ-Нова Загора е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда. 
На 30 юни,  около 14,00 часа в частен дом  в град Нова Загора е възникнал скандал между двама мъже на 33 и 42 години от същия град. В резултат на конфликта 33-годишният В.М. е нанесъл удар в лицето на 42-годишния мъж, като му е причинил фрактура на носа. Причините и обстоятелствата по възникване на конфликта са в процес на установяване. 
 
Двама водачи с алкохол над 1,2 промила са установени от полицейски служители в град Нова Загора. На 30 юни в двора на МБАЛ "Света Петка" е установен 36-годшният А.Н. от село Баня, който управлява лек автомобил „Опел Тигра“ с концентрация на алкохол 2,26 промила, установено с техническо средство. Образувано е бързо производство.
На 1 юли, около 05,00 часа, на улица "Цар Освободител"  е спрян за проверка лек автомобил „Хонда“, управляван от 41-годишния В.К. от град Нова Загора. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба 1,69 промила. Образувано е бързо производство. 
           
Сливен: Водач с алкохол 2,31 промила е установен от полицейски екип в град Сливен. На 29 юни е извършена проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 26-годишния А.Р. от град Сливен. При проверката за употреба на алкохол той  е дал положителна проба. Образувано е бързо производство. 
 
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!