Обратно към категорията

ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР ОТБЕЛЯЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК

   

ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР ОТБЕЛЯЗА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК

“Пожарна безопасност и защита на населението” в Ямбол отбелязаха днес, 4 юли 2018 г., в Голямата зала на община Ямбол своя професионален празник – 5 юли.
Гости на празника бяха областният управител Димитър Иванов, представители на съда, прокуратурата, на държавните институции, граждани.
“От 5 юли през далечната 1879 г. – денят на създаването на първото Министерство на вътрешните работи до днес, вече 139 години служителите на МВР са символ на българската държавност. Уважаеми колеги, гордея се, че съм един от вас. Благодаря ви за положените усилия, за преодолените трудности, за вашата всеотдайност, защото с IMG_2300ежедневните си неуморни действия вие сте гарант за реда и сигурността на гражданите. Благодаря ви за съзнателния избор да служите на обществото и държавата. Знам, че този  избор е изпитание за вас и вашите близки”, бяха част от приветствените думи на директора на Областна дирекция на МВР старши комисар Генчо Иванов. Той благодари и на всички партньори, които помагат на полицията за опазване на законността в Ямболска област – прокуратура, съд, областна администрация, кметове на общини и населени места, държавни институции, неправителствени организации, медии и граждани.
От министъра на вътрешните работи са наградени следните служители: с почетен знак на МВР инспектор Валентин Вълканов – разузнавач четвърта степен; с почетен медал на МВР гл. инспектор Тихомир Танчев – началник на Районно управление – Ямбол; гл. инспектор Йордан Йорданов – началник на Районно управление- Стралджа. С грамота за образцово изпълнение на служебните задължения от министъра на вътрешните работи са наградени началник на сектор Иванка Йорданова и старши експерт Мария Йоргова.
Директорът на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението”-Ямбол комисар Кольо Гяуров прочете заповеди за награждаване на служители от Регионална дирекция ПБЗН-Ямбол. Със заповед на министъра на вътрешните работи за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения с писмена похвала са наградени: гл. инспектор Стоян Тенев – началник на Районна служба ПБЗН-Елхово; инсп. Антон Костов – инспектор пета степен “Държавен пожарен контрол и превантивна дейност” в РС ПБЗН-Стралджа. Със заповед на главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов с писмена похвала е награден гл. инсп. Янко Боянов – нач. на сектор  “Пожаро-гасителна и спасителна дейност към РД ПБЗН-Ямбол. Със заповед на директор на Главна дирекция ПБЗН МВР гл. комисар Николай Николов с писмена похвала са наградени инсп. Анатоли Василев и инсп. Пламен Солаков. Със заповед  на директора на Регионална дирекция ПБЗН с писмена похвала са наградени 9 служители от Регионалната дирекция.
Делник 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!