Обратно към категорията

РАЛИ „ТВЪРДИЦА 2018“ СТАРТИРА НА 7 ЮЛИ

   

РАЛИ „ТВЪРДИЦА 2018“ СТАРТИРА НА 7 ЮЛИ

14-то рали „Твърдица 2018″, което е първи кръг от тазгодишния рали шампионат у нас стартира на 07 юли. Тази година състезанието няма да стига до град Елена и затова носи само името Твърдица. Дължината на ралито е 214 км, от които 38%  са състезателни спрямо общия километраж на състезанието и са разделени на 7 скоростни етапа.
Стартът ще бъде даден на 7 юли в 16:00 часа на площад „Свобода“ в Твърдица. Ще се състои церемониалното преминаване на колите. В 17:40 е стартът на първи скоростен етап „Предела“ /23.55 км./ и „Боров Дол“ /7км./, след което следва Супер специален етап.
През втория състезателен ден екипажите ще преминат 64 км на спускане през Твърдишкия Балкан, за да стигнат отново до подиума на официалната арка. Скоростният етап 4/6 „Чумерна“ ще бъде загрявка за екипажите преди сериозния „Твърдица“ /24км./, който ще стартира от разклона за хижа Чумерна и ще финишира в Твърдица. Награждаването ще бъде на 08 юли, в 13:00 часа на площад „Свобода“
30 са подадените заявки до момента. Сред тях са екипажът на Марина Моторспорт Тихомир Стратиев/Добрин Борисов с Пежо 208 R2, Григор Григоров/Даниел Миленков от Григоров Рейсинг с Пежо 208 R2, основните претенденти за победата – Йордан Атанасов/Янаки Янакиев с Мицубиши Лансър Ево 9 и Мирослав Ангелов/Недялко Сивов с Шкода Фабия R5.
Диана Стоянова и Иванела Иванова ще се включат наравно в битката с мъжете със своя нов автомобил „Хонда Сивик“. В спортната надпревара ще участват екипажи от Швеция, Полша, Грузия и младия талант Денис Станчовски.
 
 
 
dariknews.bg
 
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!