Обратно към категорията

Община Сливен ще подпомогне хора с увреждания с по-евтини дърва за огрев

   

Община Сливен ще подпомогне хора с увреждания с по-евтини дърва за огрев

Община Сливен и тази година инициира дейности за подпомагане на хора с увреждания и предоставяне на дърва за огрев за зимния период 2018/2019 г. на по-ниски цени. Кандидатстващите трябва да са с над 71% намалена работоспособност, да са подали заявление в определения срок, да не са подпомагани от дирекция „Социално подпомагане“ за отоплителния сезон и да живеят на територията на община Сливен.
Количествата са определени еднократно за домакинство и са 4 куб.м. Стойността на 1 куб. м дърва за огрев е 31,50 лева с включен ДДС. Заплащането на дървата ще се извърши в касата на Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси“ след утвърждаване списъка на правоимащите. Дървата ще се получават от временни складове на територията на общинската горска територия, а транспортирането ще се заплаща от хората в утвърдения списък.
Необходимите документи са заявление по образец, копие от решение на ТЕЛК и документ за самоличност за справка. Комплектът документи се подава в Центъра за административно обслужване на Община Сливен/Деловодство/. Срокът е от 16.07.2018 г. до 31.07.2018 г. включително.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!