Обратно към категорията

Кметът на Сливен инспектира изпълнението на кръстовището „Розова градина“

   

Кметът на Сливен инспектира изпълнението на кръстовището „Розова градина“

Кметът на Община Сливен Стефан Радев направи инспекция на изпълнението на кръстовището „Розова градина“. На самия обект се проведе и работна среща, на която бяха обсъдени възникнали въпроси от техническо естество, свързани с подмяната на главен водопровод в коритото на река Новоселска. Взе се решение да се продължи с подготвителните строително-монтажни работи, които касаят подмяната на съществуващите водопроводи в района. Следващата седмица ще се проведе втора работна среща, на която ще се определят датите на необходимите прекъсвания на водоподаването в града. Присъстващите на срещата се обединиха около това броят на прекъсванията да бъде минимален и за кратко време.
Община Сливен се ангажира гражданите да бъдат уведомявани своевременно за спиранията на водата.
На обекта бяха още заместник-кметът Румен Иванов, експерти от общинската администрация, представители на фирмата-изпълнител, на фирмата за комплексна консултантска услуга и на ВиК- Сливен. Средствата за кръстовището са осигурени от правителството.
Работата започна в края на месец март тази година. Изпълнител е ДЗЗД „Сливен партнерс“. Комплексната консултантска услуга - строителен надзор и инвеститорския контрол, се извършва от „Икар Консулт“ АД.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!