Обратно към категорията

Побой, грабеж и нападение над медик в полицейския бюлетин на Сливен

   

Побои, грабеж и нападение над медик в полицейския бюлетин на Сливен

Криминалисти на РУ-Сливен са разкрили случай на грабеж в сливенския квартал „Даме Груев“. Извършителите са задържани. В края на месец юни криминално проявените И.Х.(28г.) от град Ямбол, И.К.(35г.) и М.П.(32г.) от град Сливен са нападнали 39-годишен мъж пред дома му, нанесли са му побой и са му отнели сумата от 90 лева. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е Окръжна прокуратура - Сливен. На извършителите е наложена мярка за неотклонение парична гаранция. 
 
Служители на РУ-Сливен работят по случай на причинена телесна повреда. На 10 юли 39-годишен мъж е подал заявление за нанесен побой. Той е бил нападнат пред заведение в центъра на град Сливен, при което му е получил фрактура на китката. За извършеното деяние са задържани К.Р. на 28 години и непълнолетно 16-годишно момче. Участниците в конфликта са от град Сливен. Работата по досъдебното производство продължава. 
 
На 9 юли, около 20,00 часа, в приемно спешно отделение при МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в град Сливен е причинена лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнение на служебните  му задължения. За извършеното деяние в РУ-Сливен е задържан 24-годишният Д.Н. от град Сливен. Обстоятелствата и причините са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Криминалисти от участък „Петолъчка“ работят по случай на взломна кражба в сливенското село Горно Александрово. На 9 юли неизвестен извършител е проникнал в имот, собственост на 60-годишен мъж. Извършена е кражба на лаптоп и мобилен телефон на стойност около 700 лева. По случая е образувано досъдбено производство. 
 
Нова Загора: На 12 юли, в 13,05 часа, в РУ-Нова Загора, е получено съобщение за настъпило пътно произшествие  с пострадал велосипедист. В района на кръстовище с улици  "Цар Освободител" и  "Петко Енев" в град Нова Загора  лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от водач на 49 години, е ударил 61-годишен велосипедист. Пострадалият е откаран в ЦСМП-Нова Загора, без опасност за живота. Пробата за употреба на алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателна. Велосипедистът е показал положителна проба - 0,89 промила алкохол. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
 
 
13. 07. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!