Обратно към категорията

Спипаха голямо количество ментета на "Капитан Андреево"

   

Спипаха голямо количество ментета на "Капитан Андреево"

Общо 6102 текстилни изделия, парфюми, чанти и аксесоари със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, задържаха митническите служители на пункта "Капитан Андреево", съобщиха от Агенция "Митници".
Стоката е била открита при проверка на автобус с турска регистрация. Шофьорът и пътниците заявили, че не внасят лични вещи, стоки или валутни ценности за деклариране. Автобусът е бил селектиран за щателна митническа проверка.
При инспекцията в багажното отделение са били открити хиляди стоки с търговски характер, опаковани в кашони. В хода на проверката е било установено, че стоките са собственост на един от пътниците.
Открити са били 3925 текстилни изделия, по-голяма част от тях детски комплекти, тениски и къси панталони, бельо и летни шалове, както и 720 парфюма и тоалетни води, по 469 броя чанти и колани, 441 портмонета, както и 78 чифта чехли и маратонки.
Всички са носили обозначенията на 22 световноизвестни търговски марки. Имитациите на брандовете са били задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.
През шестте месеца на тази година при 143 случая на пункта "Капитан Андреево" са били задържани 124 414 артикула. Образувани са били 633 преписки. Най-често задържаните стоки са били облекла, парфюми и козметика, чанти, портмонета, обувки, маратонки.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!