Обратно към категорията

И Президентът Румен Радев ще посети Болярово

   

И Президентът Румен Радев ще посети Болярово

И Президентът Румен Радев ще посети най-засегнатата от чумата по дребните преживни животни община Болярово. 
Днес той ще разговаря с местната власт за предприетите мерки за овладяването на болестта и не допускането на заболяването  в съседните общини. Визитата започва в 14.00 ч., предвидена е среща с кмета на община Болярово Христо Христов.
Наш екип и днес ще следи развитието на кризата в Странджа. Очаквайте още подробности за срещата в Болярово и преки включвания в ефира,  сайта и на нашата ФБ страница. 
Припомнямe, че въпреки заповедта на изпълнителния директор на Агенцията за безопасност на храните Дамян Илиев, в село Шарково остават живи 115 овце и кози. Вчера в първото засегнато от болеста на териториторията на Ямболска обаст село Воден, бяха изплатени 190 хил. лева за обезщетения.
Част от хората във Воден вчера не бяха съгласни с размера на компенсациите за унищожаване на животните им. Обезщетенията не са адекватни, те са подигравка с хората,заявиха потърпевшите.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#5 Страхил 21.07.2018 14:46

Григоре, пропуснал си да споменеш и за самолетите, които кацат нощем в Безмер и разтоварват емигранти.


#4 Стоян 21.07.2018 12:31

Браво, Григоре, написал си го страхотно. Абсолютно съм съгласен с теб и те подкрепям!

 

 

#3 Григор Савов 21.07.2018 12:10

В цяла България, в Странджа НЯМА НИКАКВА ЧУМА по овцете и козите. ЗАРАЗА, АКО ИЗОБЩО ИМА Е ВКАРВАНА В ЖИВОТНИТЕ ОТ САМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТЕХНИТЕ " СПЕЦИАЛИСТИ" - НАЙ - ТЪПИ И МРЪСНИ ЦИГАНИ, СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ ЗА "АКЦИЯТА". Тази измислена чума е тропическа болест, непозната в Европа !!!! Болестта е измислена от управляващата еврейска върхушка и подкрепена от еврейската върхушка в Брюксел с цел обезлюдяване на Странджа и на Цяла България от Славяно-Българи. Територията ни, е нужна на световното еврейство. Ние, Славяно-Българите, не само овцете, трябва да бъдем избити и прогонени до един. Погледнете тази светица - БАБА ДОРА, ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРКА ВОЮВАЩА ЗА ЖИВОТА СИ И ЗА ЖИВОТА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ! ! ! А еврейските маймуноиди начело с еврея - маймуноид "бойко борисов" и днес продължават избиването на животни и хора и няма кой да ги спре ! Кой ще се вдигне и да натика тези изроди - престъпници, ръководящи и изпълнители, включително и полицейските изроди, насилващи хората, по затворите, там където отдавна те трябваше да бъдат. Управляват ни престъпници, чужди марионетки, негодници, некадърници, генетични маймуноиди, предимно от еврейски произход, а заповедите им издават същите изроди - юдеи, от посолствата на еврейските държави - "сащ", "великобритания", "франция", "германия". Фактически това са нацонални предатели, които се занимават с държавна измяна през целия период на "управлението" си. Те трябва да понесат заслуженото си наказание, а цитираните посолства да бъдат закрити, а екипите им изгонени като мръсни кучета там, откъдето са се пръкнали. В Странджа няма никаква чума. Чумата е ЦЯЛАТА УПРАВЛЕНСКА МАФИЯ, ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТ, МЕСТНИ ОРГАНИ И ПОЛИЦИЯ, НАЧЕЛО С МАЙМУНОИДА БОЙКО БОРИСОВ, УПРАВЛЯВАНА МАРИОНЕТКА НА СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО. ТАЗИ "ЧУМА" ЗАГРОБВА НЕ САМО БАБА ДОРА. ТЯ ЗАГРОБВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.


#2 Безстрахил 18.07.2018 13:45

Щом сте си оправили пътя, викайте си Бойко, ама и му купете и патрони за пушката като ходи на лов.

 

 

#1 Страхил 18.07.2018 09:36

Ей-и-и-и, ши доди най-сетне! От три недели го чакаме, пътя към хижата до Караджово оправихме, шест пъти вече ягне печем, ма се налага сами да си го ядем. И винтери в ряката сме заложили, та ако мряна му се прииска.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!