Обратно към категорията

БАБА ДОРА КЪМ МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ: НЕ ВИ ВЯРВАМ!

   

БАБА ДОРА КЪМ МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ: НЕ ВИ ВЯРВАМ!

Единствено в Радио 999 - вижте пълен запис от срещата
Баба Дора от село Шарково пристигна в Болярово, където е земеделският министър Румен Порожанов. 

"Да, пробите на стадото на баба Дора са отрицателни, ето казвам го. Има констатирана положителна проба в самото село Шарково", обяви земеделският министър Румен Порожанов по време на среща с животновъди в кметството на Болярово, която имахте възможност да гледате на живо единствено във ФБ страницата на Радио 999.
 
Припомняме, че преди броени часове преди срещата министър Порожанов посочи, че две са стадата, в които има констатирана положителна проба за чума по дребните преживни животни. Едното е на баба Дора, другото е в град Болярово. 
 
Баба Дора днес отиде в Болярово, за да се срещне с Румен Порожанов. Тя искаше да попита лично министъра как са констатирали положителна проба за чума в стадото й, след като такава изобщо не е взета. По думите й първата взета проба е била отрицателна, а втора не е взимана. Как така отрицателната стана положителна, пита възрастната жена. Баба Дора твърди още, че животните са видимо здрави и за последните 28 дни нито едно не е заболяло или умряло. Ще ги убият само през трупа ми, бе категорична тя.
 
На срещата присъстваха и фермери от Болярово, които остро критикуваха действията на правителството. Те поискаха обяснения за всичко което се случва, както и съответните документи, които не са получени. 
"Докога ще е този цирк, дайте ни тези документи", настояваха пред министъра те. 
 
Вижте пълен запис: 











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#18 мама миа 26.07.2018 05:38

Нагледно доказателство, че има защо да не се вярва на никой!Хубава работа, ама българска.

 

 

#17 johnny 22.07.2018 21:14

" Здрави или болни да бъде смърт!!!! Закона трябва да се спазва!!!! " Невинни или виновни, значение няма, така ли? Законът не прави разлика?


#16 Димитър 22.07.2018 12:21

Колко са хитри само.Може ли да влезнела баба Дора за малко сама да и кажем нещо ????

 

 

#15 Ангел Блджиев 20.07.2018 13:11

Къде си Кондолов войвода видиш ,как чиновнически нищожество се отнасят с твоите рожби,които спаси от турски ятаган!?! Възхитен съм от твърдостта и смелостта на тази истинска българка,която съм сигурен ,че ако я сложи е на мястото на нескопосаните лъжец Порожанов(само името му гледайте колко показателно е) би се справила много по добре! А за това дето казва някой си "доКирил" за твърдият фураж,нека той да помисли как могат да се върнат времената когато твърдият фураж струваше 25-30 Ст. за килограм!?!


#14 Балканджи Йовс 20.07.2018 12:32

Пълна афераскроена от лъжливи манипулации,чрез лъжливи проби взети от някъде в Африка!?! Направиха ли си поне усилие да проверят поне дали има огнища на такава чума в Турция и Африка,което аз лично се съмнявам,камо ли че правят каквото и да е разследване!?! Разследване трябва да се направи кой и защо измисли всичко това? С каква цел? Хубавото е,че истината все пак лъсва.Лошото е че лъсва но накрая!

 

 

#13 Георгиев 20.07.2018 10:35

Порожанов освен да прави поразии друго не прави. Браво на бабата, че го направи на нищо.


#12 Емилия 20.07.2018 07:06

Браво на радио999! Продължавайте все така!

 

 

#11 Анчо 20.07.2018 06:27

Абе на никой ли не се стори сранно, как той и обеща 100 кози лично за нея само за да млъкне. Това мирише на.... подкуп, и то пред камерите


#10 adin_of_naroda 20.07.2018 02:44

Не виждате ли че тук играят някаква игра от Министерство на земеделието, как може да влизаш в имота на хората и да колиш животни без да представиш каквито и да било документи

 

 

#9 Стратиев 19.07.2018 22:36

Питайте дивите животни разнасят ли Чума по ДПЖ?И ловните полета на властиимащите не са ли по опасни от стада под карантина-тогава си правете заключенията... През две години 3 пъти един и същ филм ... Данс агнешко от Австралия със зелен печат влизало ли е и за колко 10-ки милиони ? Колеги ветеринари осъзнайте се ,че сте всъщност Българи...Говоря за хората около лабораториите...


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!