Обратно към категорията

Родилка почина в болницата в Сливен. Близките подозират лекарска небрежност

   

Родилка почина в болницата в Сливен. Близките подозират лекарска небрежност Здрава жена е починала при раждане в болницата в Сливен. Според близките ѝ при жената е бил използван отречен метод за родоразрешаване с натискане корема, съобщи bgonair.bg.
Жената е починала от оток на белия дроб, а бебето е родено с наранявания. То има пареза на едната ръчичка и оток на мозъка. Близките обвиняват лекарите в небрежност и настояват аутопсията на жената да се извърши в друго населено място, най-добре - София.
Резултатите от аутопсията ще бъдат готови в едномесечен срок, а здравното министерство наложи спешна проверка по случая. В болницата влизат Районната здравна инспекция и изпълнителна агенция медицински одит. Според разказа на мъжа на покойната му съпруга е поставена упойка, след което е оставена в операционната зала без надзор. "Когато са се върнали са започнали вече да я спасяват", твърди съпругът.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Страхил 19.08.2018 14:14

"при жената е бил използван отречен метод за родоразрешаване с натискане корема" Правилното е РОДОРАЗШИРЯВАНЕ. Интересно, за какво са ви тези "умни телефони", като не умеете да ги използвате. Май само ви пречат в задния джоб на дънките.

 

 

#1 Ваня 19.08.2018 13:58

преди четри месеца родих във сливен,там бях свидетел как биха родилката както ражда за това че има повече от 9 деца...цялата във кръв по лицето от млади акушерки


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!