Обратно към категорията

Задържани за грабежи и притежание на наркотици в сливенско:

   

Задържани за грабежи и притежание на наркотици в сливенско:

Двама мъже на 47 и 66 години са задържани в РУ-Сливен за грабеж. На 17 август, около 13,30 часа, в село Злати войвода двамата са нападнали мъж на 46 години и са му отнели със сила ръчен часовник и сумата от 50 лева. Задържаните са И.И.(47г.) и М.С.(66г.) от същото село. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Сливен. При осъществяване на патрулна дейност, около 02,45 часа, на 18 август, в центъра на град Сливен е извършена проверка на 30-годишния Г.В., като в него са намерени и иззети две пакетчета, съдържащи  метамфетамин. Г.В. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. 
 
42-годишен е задържан в РУ-Сливен за причиняване на телесна повреда. На 19 август в заведение в село Скобелево 42-годишният А.А. е нанесъл побой на 72-годишен мъж, като му е причинил следна телесна повреда, изразяваща се в счупване на зъба.  А.А. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Полицейски служители на РУ-Сливен са хванали 35-годишна жена да управлява лек автомобил „Форд“ след употреба на наркотични вещества. Тя е спряна на 17 август, около 12,40 часа, на булевард „Бр.Миладинови“ в град Сливен. В хода на проверката полицейските служители установяват, че управляваният от жената лек автомобил е с прекратена регистрация, а поставените регистрационни табели са издадени за друго МПС. При проверката за употреба на наркотици 35-годишната И.Л. от град Сливен е дала положителна проба за амфетамин и метамфетамин. И.Л. е задържана за 24 часа в РУ-Сливен. По случая е започнато бързо производство. 
 
Двама водачи, употребили алкохол, са установени при полицейска проверка по безопасност на движението в град Сливен. На 18 август, около 02,20 часа, на булевард „П.Хитов“ е извършена проверка на 27-годишния Г.М., водач на лек автомобил „Фолксваген Голф“, без регистрационни табели. Г.М. управлява след употреба на алкохол 1,81 промила. Образувано е бързо производство.  30-годишният Х.Р. е хванат да управлява лек автомобил „Ланчия“ с концентрация на алкохол 1,44 промила, установено с техническо средство. По случая е образувано бързо производство. 
 
Криминалисти на РУ-Сливен работят по заявление, подадено от 70-годишна жена, за извършен спрямо нея грабеж.  Пред органите на реда жената е обяснила, че на 17 август, около 21,15 часа, в района на общинския пазар в град Сливен е била нападната от неизвестен извършител. Той е отнел със сила дамската й чанта, съдържаща лични вещи, мобилен телефон и сумата от 400 лева. По случая е образувано досъдебно производство. 
 
Нова Загора: Криминалисти са хванали 49-годишна жена с 14 дози хероин в новозагорския квартал „Шести“. На 17 август полицейски служители са извършили проверка в жилището на 49-годишната З.А. от Нова Загора. В хода на процесуално-следствените действия са иззети 14 пликчета, съдържащи хероин,  с тегло около 70 грама. З.А. е задържана за 24 часа. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство. 
 
Твърдица: Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители на РУ-Твърдица. На 19 август, около 23,20 часа, е извършена проверка на 31-годишния Й.Й. от град Твърдица, водач на лек автомобил „Форд“. С техническо средство е установено, че Й.Й. управлява с концентрация на алкохол 1,44 промила. Образувано е бързо производство. 
 
Пожар
На 17 август, около 22,05 часа,  в кв. „Козарево“  е възникнал пожар в къща,  собственост на 25-годишен мъж. Съобщението е получено в РСПБЗН-Твърдица в 22,07 часа, произшествието е ликвидирано в 23,30 часа. Пострадали няма. Унищожени са къща 15 кв.м. и имущество. Спасени са две съседни сгради. Причината за пожара е забравена запалена свещ.  
           
 
 
 
 
20. 08. 2018 г.РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕНПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!