Обратно към категорията

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

   

НОВИНИТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

Криминалисти на участък „Запад“ към РУ-Сливен върнаха открадната селскостопанска продукция на производител от село Крушаре. Сигналът е подаден сутринта на 23 август от собственика, който е заявил, че от частната му градина е извършена кражба на пъпеши и дини. След проведени незабавни издирвателни действия в края на деня са задържани  криминално проявените Г.Д.(27г.) и В.Д.(20г.) от същото село. Те са хванати с откраднатата селскостопанска продукция. Иззети са общо 47 килограма. Двамата са задържани за 24 часа в РУ-Сливен. Образувано е досъдебно производство. 
 
За времето от 24 до 26 август на територията на районните управления Сливен, Нова Загора, Твърдица и Котел е осъществена специализирана операция по противодействие на конвенционалната престъпност. Извършени са проверки на автомобили, превозни средства с животинска тяга, търговски обекти, места за съхранение на селскостопанска продукция и други обекти. Осъществен е контрол на лица, склонни към извършване на противоправни деяния. 
В дните от 24 до 26 декември в ОДМВР-Сливен няма регистрирано престъпление срещу собствеността и имуществото на гражданите. 
 
Водачи, употребили алкохол и наркотици са установени в хода на специализирана операция по безопасност на движението на територията на ОДМВР-Сливен. Акцията е в рамките на националната кампания „Безопасно лято“ и разпоредена от главния секретар на МВР за намаляване на тежките пътни произшествия. Четирима водачи са установени да управляват след употреба на наркотични вещества- двама в град Нова Загора и двама в град Сливен, за което са образувани са три бързи производства и едно досъдебно.
 
Двама водачи с алкохол над 2,00 промила са установени в град Сливен на 24 и 25 август. 53-годишният П.И. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Рено“ с концентрация на алкохол 2,65 промила. 51-годишният К.К. от Сливен управлява лек автомобил „Опел“ с концентрация на алкохол 2,41 промила. Двамата са задържани за 24 часа. Образувани са бързи производство. 
 
Неправоспособният 26-годишен Г.Г. от град Бургас е хванат да управлява лек автомобил „Хонда“, след като вече има наложено административно наказание за управление на МПС. Срещу него е образувано бързо производство. 
В районни управления Котел, Нова Загора и Твърдица са започнати три бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства. 
 
 
РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР:
ГР.СЛИВЕН ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА
 
                     
                   
           
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!