Обратно към категорията

Сесия на Общински съвет Ямбол на 5 септември

   

Сесия на Общински съвет Ямбол на 5 септември

Сесия на Общински съвет Ямбол ще се проведе на 5 септември. В дневния ред на 36-то заседание на съвета са залегнали 12 точки. Сред тях са:
 
1. Предложение относно промяна на бюджета на Община Ямбол за 2018г.
2. Предложение относно внасяне на непарична вноска в капитала в МБАЛ „СВ. Пантелеймон" АД гр. Ямбол.
3. Доклад относно проект за изменение на действащите ПУП - ПУР за улица от О.Т. 349, 358 до О.Т. 354 и ПУП - ПРЗ на УПИ І, кв.8 и УПИ І, кв.9 по плана на гр. Ямбол ж.к. "Христо Ботев".
4. Предложение относно прилагане на плана за регулация за УПИ I 116, кв. 123, одобрен с Решение № XLVII-16 от 25.09.2007 г. на ОбС - Ямбол и прекратяване на собственост в него.
5. Предложение относно обявяване на имот ЧОС за имот ПОС ПИ с идентификатор 40484.1.173, по КК на с. Кукорево, община Тунджа за гробищен парк находящ се в м. „Велев бряст“.
6. Предложение относно определяне на пазарна цена на допълнително право на строеж върху ПИ - ЧОС, находящ се в ж.к. „Диана“.
7. Предложение относно предоставяне на имоти - ПОС находящи се на ул. „Хан Тервел“ № 2 и ул. „Търговска“ № 79 за безвъзмездно управление на НУ „СВ. св. Кирил и Методий“ и ОУ „Хр. Смирненски“.
8. Предложение относно приемане на Наредба за условията и реда за разкопаване, извършване на възстановителни работи при изграждане или отстраняване на повреди на елементите на техническата инфраструктура на община Ямбол.
9. Предложение относно разрешение за изработване на проект за ПУП - ПРЗ на ПИ с идентификатор 87374.25.13 по кадастралната карта на гр. Ямбол, м. „Чаргански път“ и одобряване на задание за същото.
10. Предложение относно продажба на общински имоти – земеделски земи по ЗОС.
11. Предложение относно приемане на План за действие за общинските концесии за периода 2018 – 2020 г.
12. Предложение относно приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цените на услугите на територията на Община Ямбол.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!