Обратно към категорията

Четирима души пострадаха при няколко катастрофи на АМ „Тракия”

   

Четирима души пострадаха при няколко катастрофи на АМ „Тракия” Четирима души са пострадали при катастрофа в района на 105 км на АМ „Тракия“, съобщават от ОДМВР- Пазарджик. В района на катастрофата са станали и две верижни катастрофи.
В автомобила, който катастрофира в района на 105 км на автомагистрала „Тракия“, е имало общо 5 души. Той обясни, че шофьорът на лекия автомобил е загубил управлението или е засечен от друг автомобил. Лекият автомобил се е качил върху разделителната мантинела между двете платна. На мястото има екипи на пожарната, полицията и „Спешна помощ. В момента автомобилът се разрязва, за да бъдат транспортирани пострадалите към болницата в Пазарджик. Те са с различни наранявания, но няма опасност за живота им.
В близост но мястото на катастрофата е имало и линейка от София, като медицинският екип се е включил, за да помогне.
След първата катастрофа водач на турски ТИР е намалил скоростта, за да избегне удар, но в задната част на камиона са се ударили последователно три турски леки автомобила. От другата страна има три или четири автомобила, които са намалили скоростта или са спрели, за да видят какво се случва и са се ударили.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!