Обратно към категорията

Благотворителна инициатива на Община „Тунджа“ и Авиобаза „Безмер“

   

Благотворителна инициатива на Община „Тунджа“ и Авиобаза „Безмер“ За поредна година в организацията и провеждането на Младежкия фестивал „Тунджа - творчество и иновации“ 2018 се включиха военни от Авиобаза „Безмер“, под ръководството на  капитан Ивайло Георгиев.
По време на празничното събитие в село Безмер бяха проведени няколко благотворителни инициативи и демонстрации с активната подкрепа и ресурси на Авиобазата.
На специално обособени места около читалището в селото бяха поставени военни палатки за полева кухня и места, където всички желаещите успяха да се докоснат до различни стрелкови оръжия под ръководството на военните от Авиобаза Безмер.
Над 40 самотно живеещи възрастни хора получиха топла храна, приготвена в полевата кухня и доставена от младежи от община „Тунджа“, военни и доброволци от Младежката организация на Български червен кръст.
Настоящата инициатива ще затвърди социалния подход на споделените отговорности в полза хората в неравностойно социално положение от община „Тунджа”, чрез съвместната работа на общинската администрация, Авиобаза Безмер и неправителствени младежки организации, обединени в реализирането на поредната благородна кауза.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!