Обратно към категорията

СЕДМИЦА НА ПОЖАРНАТА БЕЗОПАСНОСТ В СТРАЛДЖА

   

СЕДМИЦА НА ПОЖАРНАТА БЕЗОПАСНОСТ В СТРАЛДЖА

В периода от 10 до 16 септември 2018г. предстои традиционното провеждане на „Седмица на пожарната безопасност“ в Стралджа и честване професионалния празник на служителите от ГД ПБЗН – МВР – 14 септември. Мероприятията по повод „Седмица на пожарната безопасност“ са планирани и са пряко насочени към повишаване културата и информираността на населението в областта на ПБЗН, издигане престижа на професията и доверието на хората, популяризиране на всички дейности, осъществявани от ГД ПБЗН – МВР.
В РС ПБЗН – Стралджа през този период ще се проведат различни мероприятия:
–Ден на отворените врати, приемна за граждани
–Срещи с ветерани и бивши служители на РС ПБЗН Стралджа и МПО“Млад огнеборец“ към СУ“П.Яворов“ Стралджа
–11.09.2018г. от 15,00ч. на градски стадион ще има демонстрация на МПО“Млад огнеборец“ към СУ“П.Яворов“ Стралджа и игри с тематика в областта на ПБЗН за деца и ученици.
–12,09.2018г. от 10,30ч. ще се проведе демонстративно занятие за гасене на пожар и АСД с оказване на първа помощ на пострадали в ДГ“М.Рубенова“- Стралджа
–13.09.2018г. от 10,30ч. на площад „Демокрация“ ще се проведе информационно-разяснителна беседа с разпространение сред населението на материали, описващи превантивните мерки и правилното поведение за защита на хората при възникване на пожари и бедствия и демонстриране пред обществото на тактико-техническите способности на силите и средствата на РС ПБЗН – Стралджа за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации.
И не на последно място РС ПБЗН- Стралджа отправя апел към всички граждани от Община Стралджа да спазват стриктно изискванията за пожарна безопасност в края на пожароопасния летен сезон и най-вече забраната за палене на суха тревна растителност и отпадъци.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!