Обратно към категорията

Зам.-министър Янко Иванов: Брюксел силно препоръчва да се изколят домашните прасета

   

Зам.-министър Янко Иванов: Брюксел силно препоръчва да се изколят домашните прасета"Положението е много страшно. Намирате ме в Брюксел, където два дни съм на конференция,обсъждаме проблема с чумата. На този етап препоръките за прасетата в задния двор не може да станат задължителни. Но е силно препоръчително да се изколят животните навреме", заяви пред Нова телевизия зам.-министърът на земеделието, храните и горите Янко Иванов.Той обясни, че най-рискова е групата на прасета, чиито стопани са и ловджии. Ако някой от тях си занесе болно диво прасе вкъщи, цялото стопанство може да пострада, каза Иванов. Опасението ми е, че ако чумата плъзне по дивите прасета и повали домашните, после ще се наложи да се хабят повече ресурси по борбата с последствията, обяснява зам-министърът.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#11 Артьом Алексеевич 10.09.2018 15:38

На някой му е изгодно да вдигат ескалация, това всичко е заблуда, искат да ни подканят към масови протести и революция!!! Хора съветвам ви да се завърнете към първоизточниците си ЗЕМЯ,ПРИРОДА,ЧИСТ ВЪЗДУХ = СВОБОДА! Всеки произвеждащ собствената си храна е свободен човек, свободен от отровите които са натъпкани днешните супермаркети, свободен от парите, тъй като какво му трябва на човек??? Храна, Дрехи, Покрив и Свобода! ТОВА ИСКА ПРОТИВНИКА, ДА НИ НАПИЧКА В МЕГАПОЛИСИТЕ И ДА СЕ ИСТЕЗАВА С НАС, ЗАТОВА ГОНЯТ ХОРАТА ОТ СЕЛАТА, ЗАЩОТО ТЕ СА ИСТИНСКИ СВОБОДНИТЕ ХОРА!!!


#10 някой 10.09.2018 14:50

А, случайно Брюксел да е споменал нещо за 240-те прасета в парламента ? Да вземем да ги изколим и тях, то и без това нищо не вършат, а само ядат и КРАДАТ.....

 

 

#9 Петрова 10.09.2018 11:17

Брюксел що не препоръча спешно вдигане на пенсиите,а иска да затрие животновъдите.Ами да се забрани на ловците,лов на диви прасета тогава.Даже и при доказана чума,не се избиват веднага,а се отделят,наблюдават,ваксинират и в краен случай се убиват.Зам.министъра да се образова по темата.


#8 Чума 09.09.2018 16:25

Напълно си заслужаваме съдбата заради такива дебилни коментатори като тези под мен. Слушайте професионалистите, а не Корнелия!

 

 

#7 Гост 09.09.2018 15:06

От вази некадърни министри по ГОЛЯМА ЧУМА НЯМА!!!ВИЕ СТЕ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ!!УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО ЗА ОБЛАГОДЕТЕЛСВАНЕ - ЛИЧНО!!!!


#6 Антимасон 08.09.2018 16:45

Еврейска е чумата и трябва вас да избием!

 

 

#5 Стоян 08.09.2018 12:40

Я се скривай с тези глупости и отивай да си броиш рушветите за унищожението на България.


#4 Катерина 08.09.2018 05:17

Г-Н ЗАМ. МИНИСТЪР А БЮКСЕЛ ПРЕПОРЪЧА ЛИ СВАЛЯНЕТО НА ПРАВИТЕЛСВОТО ВИ СЪС ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ НА ВСИЧКИ ВИ?!КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА НЕГОДНИ ?! СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА И ГЪРЧИТЕ НАРОДА ....ВИЕТЕ ДОЛНА ГНУСТНА СГАН..

 

 

#3 аб 07.09.2018 16:15

Чумата е ГЕРБ. еВТАНАЗИЯ.


#2 Стайков 07.09.2018 14:46

Тзи господин със своето изкадване и други като него, нанесоха удар на производителите на свинско месо за изност. Русия спря внос на свинско месо от България. Господин ззместнико, Вас трябва да ви изритат и никога вече в Земеделското винистерство. Не се ли усещате, каква вреда правите с Вашето изказване.

 

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!