Обратно към категорията

ПОВЕЧЕ ОТ ТОН КАПАЧКИ СА СЪБРАНИ ЗА КАМПАНИЯТА „ТУНДЖА МОЖЕ“

   

ПОВЕЧЕ ОТ ТОН КАПАЧКИ СА СЪБРАНИ ЗА КАМПАНИЯТА „ТУНДЖА МОЖЕ“

В рамките на младежкия фестивал „Тунджа творчество и иновации“, който се проведе на 1 септември в село Безмер, се организира благотворителна обществена инициатива в подкрепа на кампанията „Тунджа“, от Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни и читалища на няколко населени места, на която се продаваха сувенири и вкусни традиционни ястия. Средствата, които бяха събрани се дариха за кампанията, като общата стойност е 515 лв.
В началото на месец септември бяха предадени още 225 кг пластмасови капачки събрани за кампанията „Тунджа може“, като общото количество до момента е 1087 кг. 
Капачките бяха събрани благодарение на хората от населените места на община „Тунджа“, от училища, детски градини, читалища,  кметства и местният бизнес. Към общото количество предадени капачки се включи и фирма „Язаки България“, която дари 200 кг. Средствата събрани до момента са на стойност 1013 лв.
Вярваме, че тази активност ще продължи до достигане на крайната цел, а именно  закупуване на нови мобилни ЕКГ апарати за спешните центрове в селата Тенево и Скалица. 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ямболски изследователи ще покорят връх „Ямбол” на Антарктида
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!