Обратно към категорията

ПРИЕМЕН ДЕН ПРОВЕДЕ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО В СЛИВЕН

   

ПРИЕМЕН ДЕН ПРОВЕДЕ ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО В СЛИВЕН

Приемният ден на общинското ръководство на Сливен не се проведе, както е обичайно – всеки първи четвъртък от месеца, заради честванията по повод Съединението на България, които бяха на 6 септември.
Над 10 граждани се записаха за среща с кмета Стефан Радев по време на приемния му ден. Те се обърнаха към него по въпроси от личен и обществен характер. Жители на сливенски квартал представиха своя идея на вниманието на кмета за реконструкция на една от улиците, намиращи се там.
На заместник – кметовете Стоян Марков и Румен Иванов бяха представени проблеми от сферата на инфраструктурата, благоустрояването и проблеми, породили междусъседски спорове. Беше отправен и въпрос, свързан с икономическото развитие.
От личен характер бяха някои от въпросите, с които беше запозната заместник - кметът Пепа Чиликова, както и от сферата на здравеопазването и социални  въпроси.
На секретаря на Община Сливен Валя Радева беше изложен проблем с адресната регистрация на граждани.
Приемният ден на кмета, заместник - кметовете и секретаря на общината е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става два дни преди това – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!